ΜΑΝΗ. Σε μια στιγμή η ζωή δείχνει τους λογαριασμούς της με τον θάνατο. Λένε ότι οι καλοί φεύγουν νέοι… Ο ξαφνικός θάνατος του 29χρονου Αλέξανδρου Πετρόγγονα στη Μάνη έρχεται να το επιβεβαιώσει. Μέσα σε λίγες ώρες πέρασε από την ελπιδοφόρα ζωή στον θάνατο. Απόγευμα Τετάρτης μπήκε στο αυτοκίνητο και απόγευμα Πέμπτης στο χώμα. Αυτά που γράφουν όσοι τον γνώριζαν καλά είναι συγκινητικά αλλά και αυτοί που τον γνώρισαν λίγο μόνο καλά έχουν να πουν.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (2/8) επί της Επαρχιακής Οδού Αρεόπολης - Γερολιμένα. Συγκεκριμένα, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και ακινητοποιήθηκε σε μάντρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης. Η κηδεία του έγινε στο χωριό Παγκία Μάνης.

Οι φίλοι του έγραψαν:

  • Καλο ταξίδι αλεξ μας... Μπορεί να σ γνώρισα φέτος κ να μην σε γνώρισα τόσο καλά, αλλά ήσουν είσαι το καλύτερο παιδι.. Ο γίγαντας ...μας.. η ήρεμη δύναμη του matapan... Να πας να τους γλεντήσεις όπως ξέρεις! Καλή αντάμωση γίγαντα μου …
  • Ήρθε η ώρα φίλε μου να σου πω καλό ταξίδι!!! Καντους όλους όπα εκεί που πας όπως εσύ ξέρεις!!! Ήσουν ,είσαι και θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!!!
  • Η καρδιά μου ραγίζει, ωστόσο ξέρω ότι δεν είναι το τελευταίο αντίο. Θα περιμένω να σε συναντήσω ξανά αγαπητέ φίλε. Μέχρι εκείνο το σημείο, αντίο! Κάθε άλλο παρά δύσκολο είναι να γίνετε φίλοι, δύσκολο να παραμείνετε φίλοι και το πιο δύσκολο να αποχαιρετήσετε έναν φίλο. Λυπάμαι, ωστόσο δεν μπορώ να κάνω το πιο δύσκολο κομμάτι. Σαγαπω Αλεξ μου Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ θα περιμένω να σε ξανά δω να ξανά συναντηθούμε.
  • Τέτοιες ώρες αναρωτιέσαι μήπως η ζωή σου κάνει πλάκα τελικά… Έφυγες βιαστικά και αναπάντεχα μόλις στα 28 σου χρόνια ο δικός μας Αλέξανδρος ...o Πετρόγγονας. Ο αγαθός γίγαντας Μανιάτης έσβησε σε μια μόλις στιγμή ... Στο φως αγόρι μου να πετάξεις με το γέλιο, την καλοσύνη , το ήθος σου και με συντροφιά την αγάπη όλων μας. Ηδη μας λείπεις. Κουράγιο μάνα , αδέλφια, συγγενείς και φίλοι ...

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις