ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Βασίλειος Φ. Ρετσίνας

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Μυστρά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 80χρονου Βασιλείου Φ. Ρετσινά.

Νικόλαος Α. Μιχόπουλος

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 90χρονου Νικόλαου Α. Μιχόπουλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός της Σταυρούλα, τα παιδιά του Αντώνης, Αργυρώ και Κωνσταντίνα , τα εγγόνια του Σταυρούλα και Άννα, η αδερφή του Τούλα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταματική Αντωνέα

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 06:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Τραπεζοντή τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 87χρονης Σταματικής Αντωνέα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αγγελική – Παναγιώτης Τσουρούνης και Στράτης Αντωνέας, τα εγγόνια της Ηλίας – Ξάνθη, Κωνσταντίνα και Κωνσταντίνα, τα αδέρφια της Χρήστος(Ιερέας)–Μαρία(Πρεσβυτέρα) και Δήμητρα Κοντού, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Άννα Αλέξη Φλώρου

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Κεφαλά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Άννας Αλέξη Φλώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παρασκευάς, τα παιδιά της Μαρία – Βασίλειος Μαστρογιάννης και Γεώργιος Φλώρος, τα εγγόνια της Εφραίμ – Μαρία και οι λοιποί συγγενείς της.

Αφροδίτη Μερεκούλια

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αφροδίτης Μερεκούλιας. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Γεώργιος – Μαρία και Καλλιόπη, ο εγγονός της Ιωάννης, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημοσθένης Μαλαβάζος

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημοσθένη Μαλαβάζου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή η σύζυγός του Παναγιώτα Μαγουλιά οι γονείς του Σωτήρος – Βιολέτα, τα παιδιά του Σωτήρης και Στράτης, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Γ. Κράμπης

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Υπαπαντής Κυρίου στη Πλατάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Γ. Κράμπη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παύλος(Ιερέας) και Κονδυλία(Πρεσβυτέρα), τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Παναγόπουλος

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 08:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Παναγόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Παναγιώτης – Μαρία και Κωνσταντίνος – Ευανθία, τα εγγόνια του Ιωάννης – Μαρία και Ανδριάνα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις