ΛΑΚΩΝΙΑ. Μια νέα υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης στη Λακωνία. Πρόκειται για Δέσποινα Παπούλη κάτοικο Νεάπολης, ελεύθερη επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στον τουριστικό και αγροτικό τομέα.

Πέτρος Τατούλης: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω τη συμμετοχή της κας Δέσποινας Παπούλη στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» για την Π.Ε. Λακωνίας.

Η Δέσποινα Παπούλη κατοικεί στη Νεάπολη, είναι ελεύθερη επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον τουριστικό και αγροτικό τομέα.

Έχει ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού . Έχει διατελέσει επτά (7) χρόνια Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου και Κυθήρων.

Επίσης έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος του σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» της Δημοτικής Ενότητας Βοιών. Ήταν μέλος του Σκοπευτικού Ομίλου Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΣΚ.Ο.Α. – Α.Π.Θ). Διακρίνεται για τη συμμετοχή της σε δράσεις εθελοντισμού ιδιαίτερα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Με την ανακοίνωση και της Δέσποινας Παπούλη ανανεώνεται και ισχυροποιείται το ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στη Λακωνία.

Είμαστε βέβαιοι πως με την Αυτοδιοικητική της εμπειρία, σε συνδυασμό με τις γνώσεις της και τη διάθεση προσφοράς της ειδικά στον τομέα του τουρισμού, θα συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική της Λακωνίας και της Πελοποννήσου».

Δέσποινα Παπούλη: «Με μεγάλη χαρά αποδέχομαι την πρόταση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ. Πέτρου Τατούλη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Λακωνίας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με κοινό όραμα, χωρίς εξαρτήσεις και κομματικές αγκυλώσεις, ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» προκειμένου όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο που ονειρευόμαστε και θέλουμε».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις