ΣΚΑΛΑ. Στον δήμο Ευρώτα ένα νέο πρόσωπο, ήπιο και εργατικό, καταθέτει την πρόταση του για τα δημοτικά πράγματα. Πρόκειται για τον Ευθύμιο Παπαχρήστου, ο οποίος χαρακτηρίζει την πρόταση του συνδυασμού του ρεαλιστική και ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική πρόταση και ζητά να αξιολογηθεί από την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αγαπητές συμπολίτισσες , αγαπητοί συμπολίτες

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτης επίγνωσης του εγχειρήματος, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

Η διαρκής προσπάθειά μου για την συγκρότηση ενός ενιαίου και ευρέος μετώπου χωρίς πολιτικούς καθοδηγητές και κομματικούς μηχανισμούς, έφερε αποτέλεσμα. Δεν διεκδικούμε να οικειοποιηθούμε κανέναν πολιτικό-ιδεολογικό χώρο, αλλά καταθέτουμε τη δική μας ρεαλιστική και ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική πρόταση και ζητάμε να αξιολογηθεί από την τοπική κοινωνία.

Η περίοδος που διανύουμε αλλά και αυτή που ακολουθεί – με χρονικό ορόσημο τις δημοτικές εκλογές της 8 Οκτωβρίου 2023 – αποτελεί μια περίοδο σημαντικών αλλαγών, μεγάλων προκλήσεων αλλά και ευκαιριών για την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.

Στόχος μας είναι η αξιοποίηση των ευκαιριών και η διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, αναπτυξιακά δυναμικό, οικονομικά βιώσιμο που θα βρίσκεται κοντά στον δημότη με διαφάνεια.

Οι σημερινές απαιτήσεις για την ανάπτυξη των Δήμων, χρειάζονται ανθρώπους με παραστάσεις, όραμα και τεχνογνωσία που θα θέσουν τον εαυτό τους ψυχή τε και σώματι για την ανάκαμψη και την πρόοδο της περιοχής. Η συστηματική δουλειά και η αποφασιστικότητα για σύγκρουση με τις διαχρονικές παθογένειες, αποτελούν βασικά συστατικά ώστε να υπάρξει μία καθολική αλλαγή. Μία αλλαγή η οποία όμως δεν θα είναι στα λόγια, αλλά στην πράξη ώστε να σηματοδοτήσει την αρχή μια νέας εποχής.

Σε αυτόν τον δρόμο της αλλαγής σας θέλουμε όλους μαζί. Αλλάζουμε τις αντιλήψεις, Αλλάζουμε τις νοοτροπίες.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις