ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ολυμπία Μιχαλοπούλου

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Πελλάνα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 52χρονης Ολυμπίας Μιχαλοπούλου.

Ευθύμιος Δ. Τσαφατίνος

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 85χρονου Ευθυμίου Δ. Τσαφατίνου.

Σταμάτης Κωνστ. Κουτσοβίτης

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 49χρονου Σταμάτη Κωνστ. Κουτσοβίτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Κωνσταντίνος και Ελευθερία, οι γονείς του Αικατερίνη – Δημήτριος, τα αδέρφια του Δημήτριος – Μαρία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Σ. Σταματόπουλος

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Σ. Σταματόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή του Σοφία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Κ. Αλειφέρης

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Κ. Αλειφέρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Κώστας – Κατίνα, Κώστας – Τασία, Κώστας – Βασιλική και Μαρία, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ηλίας Κων. Τούμπουρας

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Κων. Τούμπουρα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δέσποινα, τα παιδιά του Χρυσούλα – Κωνσταντίνος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα Αθ. Τζάρα

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Ζαγάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Αθ. Τζάρα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Διαμάντω – Γεώργιος και Δημήτριος, ο εγγονός της Δημήτριος, το δισέγγονο της, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμητρα Χίου

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Τρύπη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Δήμητρας Χίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία Χίου και Γεωργία – Γεώργιος Κουλογιάννης, η αδερφή της Μαρία Δημητροπούλου, τα εγγόνια της Αθανάσιος, Ιωάννα και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρήστος Σ. Μανιάτης

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Σ. Μανιάτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Ηλιάνα, ο αδερφός του Νεκτάριος, ο παππούς του Χρήστος, η γιαγιά του Ευγενία και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις