ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε εκδήλωση στην Αρκαδία βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός. Όπως γράφει Μεσσηνιακή εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ «πέραν του οξυμένου κλίματος που επικρατεί στην Πελοπόννησο τελευταία, έπειτα από την απόφαση της Ν.Δ. να μη δώσει εκ νέου το χρίσμα για την Περιφέρεια στον νυν περιφερειάρχη, αλλά και τις αντιδράσεις του ιδίου σχετικά με αυτή την απόφαση, οι δύο τους αντάλλαξαν χειραψία, ακόμα και αν ήταν για το "τυπικό" της υπόθεσης».

Aπο την άλλη και σε άλλο σημείο της εκδήλωσης ο Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε να ξεναγείτε σε εκθέματα μαζί με την Ντίνα Νικολάκου. Μάλιστα τόση ήταν η πρεμούρα για κάποιους που ο Νίκος Μπελόγιαννης, σχολιαστής στη Μεσσηνία, σχεδόν κατήγγειλε τον Παναγιώτη Νίκα που ακούμπησε… την Νικολάκου

Αλήθεια είναι ότι η Μεσσηνία τρέμει για το τι θα κάνει ο Νίκας. Αν δηλαδή θα αφήσει δυνάμεις να ρεύσουν προς τον Τατούλη ή όχι. Τελικά αυτός ο παροξυσμός στη Μεσσηνία είναι πολύ τοξικός και δεν ωφελεί ούτε τα πολιτικά πρόσωπα ούτε και την Μεσσηνία. Αν μη τι άλλο προδίδει λεπτές ισορροπίες.

Οι Περιφερειακές εκλογές θα κριθούν σε όλους τους Νομούς μιας και η Μεσσηνία ήδη έχει αλωθεί από τις πολλές υποψηφιότητες τόσο επικεφαλής όσο και συμβούλων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις