ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Θεόδωρος Φιλιππόπουλος

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοίμηση της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 98χρονου Θεόδωρου Φιλιππόπουλου.

Αγγελική Γ. Στάικου

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 05:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 93χρονης Αγγελικής Γ. Στάικου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος, τα τέκνα της Ποτούλα – Δημήτριος, Μαρία – Νίκος, Κώστας, Αλεξάνδρα – Δημήτριος και Κατερίνα – Σπύρος, τα εγγόνια της, τα δισεγγόνα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Κατσίχτη

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 06:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 83χρονης Γεωργίας Κατσίχτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Ιωάννα και Γεώργιος, τα εγγόνια της Έλλη & Μάρκος – Ιωάννης και οι λοιποί συγγενείς της.

Αναστασία Κονιδιτσιώτη

Το Σάββατο 19 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Κονιδιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Λυγερή – Γιώργος και Γιώργος – Βίκυ, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Γ. Δαριώτης

Το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Γ. Δαριώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Γιώργος – Ειρήνη, Μαρία – Παναγιώτης, Παναγιώτης – Μαρία και Δημήτρης, τα εγγόνια του, η δισέγγονη του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Δ. Καραγιαννάκος

Το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Δ. Καραγιαννάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Ιωάννης, Δημήτρης και Θεοδώρα, τα εγγόνια του, Μαρία – Αγγελική και Ευάγγελος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χριστίνα Γ. Κόντου

Το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χριστίνας Γ. Κόντου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Φωτεινή, Σταύρος και Απόστολος – Παναγιώτης, τα εγγόνια της Δήμητρα, Χριστίνα και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Γιαννόπουλος

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ι. Γιαννόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Λεωνίδας – Ρούλα, οι λοιποί συγγενείς του και οι φίλοι του.

Παναγιώτα Χ. Βεργάκη (Χήρα)

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Χ. Βεργάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος – Πολυτίμη, η αδερφή της Χρυσάνθη Π. Κουτάκου (χήρα), τα εγγόνια της Χαράλαμπος, Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς της.

Λεωνίδας Παπασπυριδάκος

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Λεωνίδα Παπασπυριδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αφροδίτη, τα παιδιά του Ελένη, Νίκος – Παναγιώτα, τα εγγόνια του Αφροδίτη, Λεωνίδας και οι λοιποί συγγενείς του.

Ανθούσα Κ. Λυμπεράκου

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ανθούσας Κ. Λυμπεράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Κωνσταντίνος, τα παιδιά της Δήμητρα – Γεώργιος, Γεώργιος – Ελένη και Σοφία – Κώστας, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Ηλ. Χατζής

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Αγία Ειρήνη – Παλαιολόγειο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ηλ. Χατζή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Ηλίας – Φωτεινή και Κατερίνα – Στέφανος, τα εγγόνια του Παναγιώτης, Κωνσταντίνος και Στέλιος, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταύρος Λ. Μυλωνάκος (Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης)

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Δαφνί τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σταύρου Λ. Μυλωνάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, ο δισέγγονος του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Γ. Μπουγάδης

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στον Μυστρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Γ. Μπουγάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Γιώργος – Αναστασία και Παναγιώτης, τα εγγόνια του Ελένη, Χρήστος και Ευγενία, ο πατέρας του Γιώργος, τα αδέρφια του Ποτούλα – Στράτης, Κατερίνα – Πέτρος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις