ΣΠΑΡΤΗ. Η Gulf Air, είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν. Βλέπει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προορισμούς στην Ελλάδα όπως και ευακιρίες επενδύσεων. Φέτος έχει συμπεριλάβει και πάλι το δημοφιλές ελληνικό νησί της Μυκόνου στους αγαπημένους του καλοκαιρινούς «Παραλιακούς Προορισμούς». Για την καλοκαιρινή σεζόν του 2023, το ελληνικό νησί εξυπηρετείται με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το Μπαχρέιν από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου. «Παρακολουθούμε με περηφάνια το δίκτυό μας να αναπτύσσεται περαιτέρω με την προσθήκη νέων προορισμών και φιλόξενων δρομολογίων επιστροφής για να καλύψουμε την κυκλοφορία του καλοκαιριού», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air, πλοίαρχος Waleed Al Alawi.

Αυτό που έχει σημασία για την Σπάρτη είναι ότι μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα η Gulf Air εξετάζει την προοπτική για επένδυση της στο αεροδρόμιο της Σπάρτης. Το ισοτρικό υπόβαθρο της περιοχής σε συνδυασμό με την προοπτική που ενδαχομένως μπορεί να υποστηρίξει η υποδομή του αεροδρομίου δημιουργούν μεγάλη αισιοδοξία.

Αυτή τη Παρασκευή στις 1:00 μεσημέρι θα γίνει συνέντευξη τύπου στο Παλαιό Δημαρχείο της Σπάρτης για το Αεροδρόμιο με τον επικεφαλής και Πρόεδρο της GULF AIR AVIATION, Mohamed Azami αφού έχουν επιδείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την επινοικίαση και ανάπτυξη του Αεροδρομίου της Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις