ΣΠΑΡΤΗ. Ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιούν φεστιβάλ με πολιτιστικά δρώμενα στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, θέλοντας να αναδείξουν τον εμβληματικό αυτό χώρο σε έναν τόπο έκφρασης των καλλιτεχνών.

Το φετινό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2023 είναι αφιερωμένο στα ανθρώπινα συναισθήματα και θα πλαισιωθεί από μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

Ο δήμαρχος Σπάρτης και πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού Πέτρος Δούκας αναφέρει: «Στόχος μας δεν είναι απλά να αναδεικνύουμε το μεγαλείο της αρχαίας Σπάρτης. Στόχος μας είναι, με το πλήθος των πολιτιστικών μας δράσεων και πρωτοβουλιών, να δημιουργήσουμε πάνω στις βάσεις των προγόνων μας, τον δικό μας διακριτό πολιτιστικό χώρο και πολιτισμό. Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετέχουν στην εικαστική έκθεση, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε επόμενο δελτίο τύπου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και προς τον χορηγό μας κ. Γιώργο Δημητρόπουλο και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Μανιάτης Α.Ε. για την σημαντική συνεισφορά τους». Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις