ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Κωνσταντίνος Βασ. Βαλάσσης

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πελλάνα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 80χρονου Κωνσταντίνου Βασ. Βαλάσση.

Κανέλλα Μπορέτου (Χήρα Νικολάου)

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 91χρονης Κανέλλας Μπορέτου.

Δέσποινα Π. Βλάχου

Το Σάββατο 26 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δέσποινας Π. Βλάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος – Φωτεινή, τα εγγόνια της Παναγιώτης και Αντωνία, τα αδέρφια της Ιωάννης – Δήμητρα, Γαρυφαλλιά – Παναγιώτη, Αλίκη και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταύρος Γ. Γκόνης

Το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Μύστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Γ. Γκόνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Ελένη – Ηλίας και Γιώργος – Φωτεινή, τα εγγόνια του Ευγενία, Μαρία και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Π. Στρατηγάκης

Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βουτιάνων τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Π. Στατηγάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτης – Ουρανία και Παναγιώτα – Γιάννης, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Ηλ. Γριβόγιαννης

Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ηλ. Γριβόγιαννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Παρασκευή – Γιώργος, Καλλιόπη – Παναγιώτης, Ευαγγελία – Στέφανος, Ηλίας – Ιωάννα και Μαρία, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταύρος Τούμπλης

Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Τούμπλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Ιωάννης – Στέλλα Τούμπλη και Ιωάννα – Τάσος Ανδριτσάκης, τα εγγόνια του Ελένη, Νίκη, Ελένη και Παναγιώτα, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του κα οι λοιποί συγγενείς του.

Σπύρος Δημ. Βλαχόπουλος

Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Ριζά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπύρου Δημ. Βλαχόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο υιός του Δημήτριος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κατίνα Δ. Καλαβρυτινού

Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κατίνας Δ. Καλαβρυτινού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τας παιδιά της Αναστασία και Αργυρούλα, τα αδέρφια της Μαρία Γκίνη, Αγγελική Σούντα και Χρυσούλα Μπασουράκου, Πέτρος – Καίτη Καλαβρυτινού, Κωνσταντίνα Κουτσογέωργα, Απόστολος Λίκγκρης και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις