ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Mε 14 ακόμα νέους συνεργάτες συνεχίζει την προεκλογική του μάχη το Πέτρος Τατούλης. Πρόσωπα εγνωσμένης αξίας και αναμενόμενης δράσης. Αυτοί είναι οι: Αναστάσιος Κατσιαδράμης, Δημήτρης Καπονικολός, Δημήτριος Ροζάκης, Ευάγγελος Κοροβίλας, Ευγενία-Αντωνία Κουλάκου, Δημήτρης Αποστολάκος, Ιωάννης Γιαννόπουλος, Καλλιρόη Καρούντζου-Ολάνη, Αναστάσιος Παναγόπουλος, Φωτεινή Αλεβίζου, Χριστίνα Κόκκαλη, Γιώργος Μπόμπος, Παναγιώτης Τριανταφυλλόπουλος, Άννα Τσεμεντζή.

Αναστάσιος Κατσιαδράμης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον φίλο Αναστάσιο Κατσιαδράμη στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Αρκαδίας. Ο Αναστάσιος Κατσιαδράμης είναι Πτυχιούχος Οδοντιατρικής και εργάζεται ως οδοντίατρος. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Ενδιαφέρεται για τα κοινά και ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και 15 χρόνια. Είναι ακόμα Αντιπρόεδρος στην Παγγορτυνιακή Ένωση».

Δημήτρης Αποστολάκος

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Αποστολάκο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Λακωνίας. Ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα Λακωνίας και νυν Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σπάρτης. Κατάγεται από το Παρόρι του Δήμου Σπάρτης. Πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνταξιούχος και πρώην Υποδιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στο Κατάστημα Σπάρτης. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Ο Δημήτρης είναι ένα έμπειρο και παλαιό στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται κοντά στον πολίτη. Υπήρξε Δήμαρχος του Δήμου Μυστρά, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, για πέντε χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής στον Δήμο Σπάρτης. Ο Δημήτρης υπήρξε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας για 7 χρόνια από το 1993-1998».

Δημήτρης Καπονικολός

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζω τον Δημήτρη Καπονικολό του Γεωργίου στη «Νέα Πελοπόννησο» στη Π.Ε Λακωνίας. Ο Δημήτρης γεννήθηκε και κατοικεί στην Σπάρτη. Είναι παντρεμένος με 4 παιδιά. Είναι επιχειρηματίας (τεχνικός πέδησης οχημάτων) στον τομέα βαρέων οχημάτων. Έχει ακόμα διατελέσει Περιφερειακός τομεάρχης βαρέων οχημάτων Πελοποννήσου. Υπηρέτησε ως Καθηγητής στην Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Σπάρτης. Διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπάρτης από 2019 έως 2022. Ο Δημήτρης διακρίνεται για την έντονη εθελοντική του δράση ως μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) Λακωνίας».

Δημήτριος Ροζάκης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Δημήτριο Ροζάκη στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Λακωνίας. Ο Δημήτρης είναι εκπαιδευτικός, επιστήμονας, ιστορικός. Έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς υπήρξε για 23 χρόνια συνεργάτης του Δήμου Ανατολικής Μάνης και του Δημάρχου Πέτρου Ανδρεάκου. Αγαπάει την πόλη του το Γύθειο και τη Λακωνία. Στόχος του να αναβαθμίσει τουριστικά και πολιτιστικά την περιοχή του. Είναι ενεργό μέλος και του Συλλόγου Νεφροπαθών. Ο Δημήτρης θα βοηθήσει στην προβολή της Πελοποννήσου και θα προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού στην παράταξή μας, αφού πιστεύει ότι η πολιτιστική παράδοση είναι στοιχείο για τον οποίο πρέπει να είμαστε πάρα πολύ περήφανοι και να το αναδεικνύουμε και στο εξωτερικό».

Ευάγγελος Κοροβίλας

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Ευάγγελο Κοροβίλα στη «Νέα Πελοπόννησο» και στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Μεσσηνίας. Ο Βαγγέλης γεννήθηκε το 1968 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, όπου και κατοικεί έως και σήμερα. Από το 1989 δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής αγροτικών προϊόντων. Έγγαμος με την Μαρία Αραούζου, έχει τρεις κόρες. Η επαγγελματική του συνέπεια και η εργατικότητά του είχαν ως αποτέλεσμα να εξελιχθεί επιχειρηματικά στον κλάδο της αγροτικής παραγωγής. Αντιλήφθηκε τις ανάγκες των συμπολιτών του με αποτέλεσμα να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά το 2019. Εξελέγη δεύτερος σε σταυρούς και έως σήμερα διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλλίας. Συμμετέχει ενεργά ως Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών από το 2022 στα αγροτικά δρώμενα της περιοχής του, εκπροσωπώντας τον αγρότη-συνάδελφο με έμπρακτη δράση».

Ευγενία-Αντωνία Κουλάκου

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Ευγενία-Αντωνία Κουλάκου στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Λακωνίας. Η Ευγενία-Αντωνία είναι γεννημένη στη Σπάρτη με καταγωγή από τη Μάνη. Έχει αγροτικές καταβολές, από πατέρα αγρότη και μητέρα που κάνει εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Η ίδια είναι Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων και εργάζεται στο Γραφείο Κτηματογράφησης Σπάρτης. Διακρίνεται για το ενδιαφέρον της για τα κοινά και θέλει να προσφέρει στον τόπο της».

Ιωάννης Γιαννόπουλος

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Γιαννόπουλο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Αρκαδίας. Ο Γιάννης Γιαννόπουλος έχει καταγωγή από την Βάχλια και τα Τρόπαια Γορτυνίας Αρκαδίας. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι γιος του Σπύρου Γιαννόπουλου πρώην βουλευτή Αρκαδίας, υποδιοικητή ΙΚΑ και Διοικητή ΟΓΑ. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Ρόδη και έχει δύο γιούς, τον Σπύρο (φοιτητή ΗΜΜΥ ΕΜΠ) και τον Μιχάλη (τελειόφοιτο Λυκείου). Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατέλεσε επί δεκαετίας ως Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλη Βιομηχανία του Ιδιωτικού Τομέα με κυριότερο αντικείμενο την εφαρμογή Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου στην παραγωγή. Παράλληλα με την πολιτική του δραστηριότητα διατηρεί Γραφείο Μελετών για τις Ψηφιακές Τεχνολογίες και ειδικεύεται στις σύγχρονες εφαρμογές Πληροφορικής, στα Συστήματα Αυτοματισμού και τα Έξυπνα Κτίρια.

Ως φοιτητής συμμετείχε στη Σύγκλητο του Ε.Μ.Π. και ως διπλωματούχος μηχανικός συμμετείχε ενεργά στην Μόνιμη Επιτροπή για την Έρευνα, την Τεχνολογία και την Καινοτομία του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας. Το 2006 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παραγωγικών Δραστηριοτήτων, Φυσικού Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής. Το Φθινόπωρο του 2010 εξελέγη πρώτος Δήμαρχος του νεοσυσταθέντος Καλλικρατικού Δήμου Γορτυνίας, που προέκυψε από την συνένωση οκτώ (8) πρώην Καποδιστριακών Δήμων. Το 2014 επανεξελέγη μέχρι και τον Αύγουστο του 2019. Από τότε είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Ως Δήμαρχος διετέλεσε μεταξύ άλλων:

  • Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Βόρειας Πελοποννήσου (ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ.)
  • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΠΤΟΚ «Αρκαδία 2020» (Διαχ/κός Φορέας ΕΣΠΑ)
  • Μέλος της Επιτροπής Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κ.Ε.Δ.Ε.
  • Μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. (έως σήμερα)

Ο Δήμος Γορτυνίας υπό την ηγεσία του οργανώθηκε από μηδενική βάση, με ενοποίηση των υπηρεσιών, υλοποίηση δικτύου WAN μέσω του δικτύου «Σύζευξις» και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, ώστε να μπορεί να λειτουργεί αποκεντρωμένα, καθώς είναι κατεξοχήν ορεινός και δύσβατος δήμος και από τους μεγαλύτερους σε έκταση. Ο Δήμος απέκτησε για πρώτη φορά υπηρεσίες υποστήριξης, οργανόγραμμα, κοινωνικές δομές και διαχειριστική επάρκεια, ώστε να είναι αυτοδύναμος στην εκτέλεση έργων. Κατά τα εννέα περίπου χρόνια της δημαρχιακής του θητείας, ο Δήμος Γορτυνίας υλοποίησε τεχνικό πρόγραμμα 23 εκατομμυρίων ευρώ (υλοποιημένες συμβάσεις) και παρέδωσε στην επόμενη δημοτική αρχή εξασφαλισμένα έργα με προϋπολογισμό πάνω από 12 εκ/ρια ευρώ ακόμα από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (Φιλόδημος, Αντώνης Τρίτσης, ΕΣΠΑ 2014-2020, ΤΑΠΤΟΚ, LEADER, ΕΠΠΕΡΑΑ). Συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο επαγγελματικό του πεδίο, στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως σύμβουλος σε θέματα νέων τεχνολογιών, πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αξιοποιώντας την εμπειρία που απέκτησε κατά την θητεία του.».

Καλλιρόη Καρούντζου-Ολάνη

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Καλλιρόη Καρούντζου-Ολάνη στη «Νέα Πελοπόννησο» και στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Αργολίδας. Η Καλλιρόη γεννήθηκε στο χωριό Άγιο Αντώνιο της κοινότητας Τολού Αργολίδας. Ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και καλλιεργεί εσπεριδοειδή και ελαιόδεντρα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ολάνη, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των χωματουργικών και είναι μητέρα τριών παιδιών. Είναι μέλος του ΔΣ ΤΟΕΒ Ιρίων και διακρίνεται για την έντονη κοινωνική της δράση».

Αναστάσιος Παναγόπουλος

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Αναστάσιο Παναγόπουλο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Αργολίδας. Ο Τάσος εργαζόταν για 32 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των βιομηχανικών εφαρμογών και τοποθετήσεων. Σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Έγγαμος με τη Μαρία Πέττα, έχουν αποκτήσει τρεις γιους. Οι δύο είναι Πτυχιούχοι Πανεπιστημίου και ο τρίτος πρωτοετής Φοιτητής Πανεπιστημίου. Ο Τάσος είναι ένα έμπειρο στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με εμπειρία 20 ετών. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Κουτσοποδίου, Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κουτσοποδίου με αρμοδιότητες Πρασίνου και Αθλητισμού, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Μαλαντρενίου, μέλος του Συλλόγου Απανταχού Μαλαντρενιωτών, μέλος τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου Μαλαντρενίου, και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλαντρενίου».

Φωτεινή Αλεβίζου

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τη Φωτεινή Αλεβίζου του Σπυρίδωνα στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Η Φωτεινή είναι γεννημένη στο Διβολίτσι Μεσσηνίας. Είναι παντρεμένη με τον Χαράλαμπο Κρατημένο και έχουν δύο παιδιά. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος εδώ και 18 χρόνια. Η Φωτεινή έχει ενδιαφέρον για τα κοινά και μεγάλο ενδιαφέρον για τον τόπο της».

Χριστίνα Κόκκαλη

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τη Χριστίνα Κόκκαλη του Ιωάννη και της Γεωργίας στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Η Χριστίνα έχει καταγωγή από το Ριζόμυλο και τη Δάφνη Μεσσηνίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Βαρσάμη , όπου υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού στρατού και έχουν δύο παιδιά ηλικίας 11 και 12 χρόνων, τη Ζέτα και τον Θανάση. Είναι απόφοιτη του ενιαίου Λυκείου Καλαμάτας. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και έχει σπουδάσει σε σχολή κομμωτικής και αισθητικής. Παράλληλα έχει εξειδίκευση σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και έχει εργαστεί στον τομέα της επικοινωνίας και των πωλήσεων σε μεγάλο όμιλο του κλάδου. Μιλάει αγγλικά και έχει έντονη κοινωνική δράση».

Γιώργος Μπόμπος

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Γεώργιο Μπόμπο, φίλο και συνεργάτη στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Αργολίδας. Ο Γιώργος γεννημένος το 1973 είναι γιατρός με ειδικότητα Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και κατοικεί μόνιμα στο Ναύπλιο. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Είναι επιμελητής Α’ ΕΣΥ του Π.Ι Αραχναίου και συντονιστής Διευθυντής της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου από το 2020. Ευαισθητοποιημένος στην προληπτική ιατρική συμμετέχει σε δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών που αφορά στην έγκαιρη διάγνωση ασθενειών και την θεραπεία αυτών. Ο Γιώργος ως πατέρας δύο εφήβων δίνει μεγάλη σημασία στην ενημέρωση της μαθητικής κοινότητας κατά των ναρκωτικών, του καπνίσματος και της σεξουαλικής υγείας των νέων και των εφήβων».

Παναγιώτης Τριανταφυλλόπουλος

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλο του Αριστείδη στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στη Χώρα Μεσσηνίας, όπου διαμένει μόνιμα. Δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα, καθώς είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος-Γεωπόνος. Είναι έγγαμος και έχει τρεις γιους. Δραστήριο μέλος της κοινωνίας της Χώρας, που αγαπά , είναι πρόθυμος να βοηθήσει για την πρόοδο του τόπου του».

Άννα Τσεμεντζή

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Άννα Τσεμεντζή στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Κορινθίας. Η Άννα είναι ένα νέο στέλεχος της παράταξής μας με φρέσκια δυναμική και πολλές ικανότητες. Είναι παντρεμένη με τον Σερδάρη Χαράλαμπο και κατοικεί μόνιμα στην Κορινθία. Έχει εργαστεί σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών ως υπάλληλος γραφείου, σε λογιστικό γραφείο ως Βοηθός Λογιστή και είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοοικονομικής από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Δραστηριοποιείται ενεργά και σε κορινθιακό Σύλλογο Γυναικών».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις