ΠΑΤΡΑ. Πολύ σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε, προ ημερών, σε σπίτι επιτρόπου ιερού ναού της Πάτρας με αποτέλεσμα ο άνδρας να καταλήξει για πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η αφορμή για το επεισόδιο ήταν η επί μήνες «διαμάχη» μεταξύ του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου και της ενορίας για τον περιβάλλοντα χώρο του ιερού ναού. Ο Σύλλογος επιθυμεί να δοθεί ο προαύλειος χώρος του ναού για χρήση από τον Δήμο και τους δημότες της ευρύτερης περιοχής (για διοργάνωση εκδηλώσεων κ.λπ.), φαίνεται όμως ότι ο ναός διαφωνεί.

Στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων και συζητήσεων ο πρόεδρος του Συλλόγου «αρπάχτηκε» με τον επίτροπο και μάλιστα μέσα στο σπίτι του δεύτερου. «Τα χτυπήματα ήταν επαγγελματικά. Προσπαθούσε να προστατεύσει μέλη της οικογένειάς του και δεχόταν χτυπήματα σε ‘’καίρια σημεία’’» είπε τηλεφωνικά συγγενικό του πρόσωπο! Το περιστατικό έκανε τον γύρο της συνοικίας. Και μπορεί ο επίτροπος να έκανε μέρες να συνέλθει, όμως μήνυση δεν έχει υποβάλει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, αφού ο πρόεδρος καταγγέλθηκε ως γνώστης πολεμικών τεχνών. Ηδη, πάντως, βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες και από τις δύο πλευρές ώστε να υπάρξει κάποια λύση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, από την πλευρά του, είναι οικογενειάρχης με προσφορά στη συνοικία. Το πώς συνέβη το επεισόδιο παραμένει άγνωστο, αφού δεν έγινε δημοσιοποίησή του στις επίσημες Αρχές. Ομως η γειτονιά γνωρίζει τα πάντα! Η «Π» επικοινώνησε με τον επίτροπο, ο οποίος αρνήθηκε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, τονίζοντας πως «περιμένει κάποιες διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη»!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις