ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Χρήστος Δ. Μανίκας

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 56χρονου Χρήστου Δ. Μανίκα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Δημήτριος, Παναγιώτης, Ευστάθιος και Καλλιόπη, οι γονείς του Καλλιόπη Μανίκα και Ευσταθία Πλευρίτη, τα αδέρφια του Αντωνία, Βασιλική, Ηλίας - Γεωργία και Στρατηγούλα, τα ανίψια του Νικόλαος, Ιωάννης, Παναγιώτης, Ευσταθία, Ελένη, Αθανασία και οι λοιποί συγγενείς του.

Κρυστάλλω Παπαδοπούλου (Χήρα Πέτρου)

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Καλογωνιά τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 91χρονης Κρυστάλλως Παπαδοπούλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αθανασία-Χρήστος, Παναγιώτης - Χριστίνα, Γιάννης - Μισέλ, Ελένη - Κωνσταντίνος και Ποτούλα, τα αδέρφια της Μαρία και Παρασκευάς, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Ν. Πολυμενάκος

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ν. Πολυμενάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Ελένη και Νίκος - Βάγια, τα εγγόνια του Γεωργία, Μαρίνος και Γεωργία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπυρίδων Θ. Παπαδόγιαννης

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπυρίδων Θ. Παπαδόγιαννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Θεόδωρος - Κωνσταντίνα, Γεώργιος - Σταυρούλα και Ελένη - Δημήτριος, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Σπυριδούλιας

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Σπυριδούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, ο εγγονός του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χαράλαμπος Π. Τράτας

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χαράλαμπου Π. Τράτα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Τ. Κολοβός

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Τ. Κολοβού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταματίνα, τα τέκνα του Γεώργιος - Θεοδώρα και Τηλέμαχος, τα εγγόνια του Παναγιώτης, Βασιλική, Σταματίνα, Αλέξης και Εμμανουήλ, οι λοιποί συγγενείς του και οι φίλοι του.

Νικόλαος Χρ. Σπυριδάκος

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Χρ. Σπυριδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Χρήστος - Γεωργία, τα αδέρφια του Κατερίνα και Ιωάννης, τα ανίψια του Δημοσθένης, Χρήστος και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταματική Αντωνέα

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Τραπεζοντή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταματικής Αντωνέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αγγελική - Παναγιώτης Τσουρούνης και Στράτης Αντωνέας, τα εγγόνια της Ηλίας - Ξάνθη, Κωνσταντίνα και Κωνσταντίνα, τα αδέρφια της ιερέας Χρήστος - πρεσβυτέρα Μαρία και Δήμητρα Κόντου, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευστάθιος Τσαφαράς

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευσταθίου Τσαφαρά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Νικολέτα - Κωνσταντίνος, τα εγγόνια του Χρήστος - Ευσταθία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Δ. Βασιλάκος

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Δ. Βασιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πότα, τα παιδιά του Δημήτριος, Ηλίας και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Αρ. Κουντούρης

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το τριετές μνημόσυνο του Παναγιώτη Αρ. Κουντούρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευγενία, η μητέρα του Εξακουστή, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις