ΑΡΓΟΣ. Με έναν… μαγικό τρόπο έκλεισε το καλοκαίρι του ένας υπερτυχερός από το Άργος, καθώς κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ». Ο μεγάλος νικητής δοκίμασε την τύχη του στο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Νικηταρά 4, ιδιοκτησίας των Παναγιώτη και Δημήτρη Σκούρα: «Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη. Το ευτυχές γεγονός έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα», αναφέρει ο Δημήτρης Σκούρας.

«Τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ προσφέρουν στον κόσμο τη δυνατότητα να διεκδικήσει μεγάλα έπαθλα, με χαμηλό κόστος συμμετοχής. Για αυτό και βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Ο υπερτυχερός στο κατάστημά μας κέρδισε 100.000 ευρώ με μόλις 3 ευρώ», συμπληρώνει.

Όσον αφορά στον τυχερό λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ο κ. Σκούρας τονίζει: «Ο μεγάλος νικητής βρήκε τα τρία μαύρα κεράσια πάνω στον τυχερό λαχνό και δίπλα το ποσό των 100.000 ευρώ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα ΟΠΑΠ αποδεικνύεται τυχερό. «Πριν από κάποια χρόνια, ένας άλλος πελάτης μας κέρδισε 600.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ. Μακάρι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες» αναφέρει ο κ. Σκούρας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις