ΓΥΘΕΙΟ. Συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες, οι εργασίες ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου της Ανάπλασης του Οικισμού Γυθείου, μετά την σχεδόν τρίμηνη παύση τους, λόγω έντονης τουριστικής κίνησης. Το Γύθειο αλλάζει όψη, και αποκτά ύφος σύγχρονης πόλης χωρίς να χάνει σε τίποτα από την γραφικότητά του.

Το έργο, όπως έχει γίνει γνωστό, περιλαμβάνει αντικατάσταση της ασφάλτου με κυβόλιθους σχεδόν σε όλους τους δρόμους του κέντρου της πόλης του Γυθείου από συνοικισμό έως Νησάκι και από Βασιλέως Γεωργίου (ΔΕΗ έως δεξαμενή) πλην της οδού Ερμού.

Ο κυβόλιθος που θα τοποθετηθεί στο μεγαλύτερο τμήμα του έργου θα είναι υλικού χαλαζία, ο ίδιος δηλαδή που τοποθετήθηκε και στην παραλιακή οδό (στο δρόμο από Λιμάνι έως νησάκι).

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από την περιοχή του συνοικισμού, σε δρόμους που είχαν μείνει εκτός στην πρώτη εργολαβία, θα συνεχιστούν σε δρόμους στο κέντρο της πόλης και θα ολοκληρωθούν με τον παραλιακό δρόμο.

Όπως αναφέρει η Γεωργία Λυροφώνη «επειδή αφουγκραζόμαστε ανησυχίες συμπολιτών μας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε εδώ, γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του τόπου και σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία και την ανάδοχο εταιρεία θα επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από άποψη συντονισμού κ προγραμματισμού διαδικασιών για τη μικρότερη το δυνατόν αναστάτωση!!

Να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι το συγκεκριμένο έργο που θα αλλάξει την όψη της πόλης του Γυθειου είναι ένα χρηματοδοτούμενο έργο, για το οποίο έχει δωθεί μεγάλος αγώνας για την υλοποίηση του (προσφυγές επί προσφυγών) και δε θα διακινδυνεύσουμε σε καμία περίπτωση την ομαλή ολοκλήρωσή του!!

Θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τέλος Νοεμβρίου λαμβάνοντας υπόψη και τις άστατες ενδεχομένως καιρικές συνθήκες ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και η συμβολή όλων στην ομαλή ροή των εργασιών απαραίτητη!!

Συνεχίζουμε λοιπόν με συνέπεια και τόλμη για να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις