ΣΠΑΡΤΗ. Η υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης Ντία Τζανετέα απευθύνεται στους επικεφαλής αλλά και τα μέλη των ψηφοδελτίων των δημοτικών παρατάξεων στον Δήμο Σπάρτης για ειλικρινή και γόνιμο διάλογο.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Έχοντας ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας «Σπάρτη – Νέα Πορεία», αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών οι οποίοι διεκδικούν τη δημοτική αρχή του Δήμου μας, καθώς και προς όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη και να τους ευχηθώ καλή δύναμη, στην πορεία προς τις κάλπες.

Εύχομαι, το επόμενο σύντομο διάστημα, να υπάρξει ειλικρινής και γόνιμος διάλογος, έτσι ώστε να επικρατήσει ένα κλίμα αλληλοσεβασμού και πολιτικού πολιτισμού.

Οι συνδημότες μας ζητούν από εμάς την κατάθεση προτάσεων και λύσεων για μια σειρά χρόνιων ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο μας, έτσι ώστε σε συνάρτηση με τα πρόσωπα που απαρτίζουν όλα τα ψηφοδέλτια, να μας αξιολογήσουν και να αποφασίσουν με την ψήφο τους για το μέλλον του ιστορικού τόπου μας.

Η «Σπάρτη» και τα χωριά μας, είναι πάνω από όλους και όλα! Καλή δύναμη σε όλους!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις