ΣΠΑΡΤΗ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Σπάρτη Μαζί» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Βακαλόπουλο ο συνδυασμός της δεν θα κάνει χρήση της κεντρικής πλατείας για λειτουργία εκλογικού περιπτέρου. Ο λόγος; «Δίνουμε το παράδειγμα και να σεβόμαστε την πόλη μας, δεν θέλουμε να διαταράξουμε την καθημερινότητα και την ομορφιά της κεντρικής μας πλατείας, της «βιτρίνας» της πόλης μας, που "ανήκει" στους πολιτες και στα παιδιά μας…»

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, με θέμα τον καθορισμό των χώρων ( κιόσκια) για την προεκλογική προβολή των συνδυασμών ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Σπάρτη Μαζί», Μιχάλης Βακαλόπουλος, δηλώνει πως δεν θα προχωρήσει στην δημιουργία προεκλογικού περιπτέρου του συνδυασμού στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.

Επειδή πρέπει πρώτοι να δίνουμε το παράδειγμα και να σεβόμαστε την πόλη μας, δεν θέλουμε να διαταράξουμε την καθημερινότητα και την ομορφιά της κεντρικής μας πλατείας, της «βιτρίνας» της πόλης μας , που "ανήκει" στους πολιτες και στα παιδιά μας και πρεσβεύοντας μια νέα νοοτροπία, θέλουμε να αφήσουμε το περιβαλλοντικο μας αποτύπωμα στην πόλη της καρδιάς μας με πράξεις ουσίας.

Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει και το επίσημο γραφείο του συνδυασμού, όπου θα μπορούν όλοι οι συνδημότες μας να έρχονται για συζήτηση, πληροφορίες και ότι άλλο χρειάζονται».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις