ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Κωνσταντίνος Διαμαντάκος

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στο κοιμητήριο Γούναρι τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 69χρονου Κωνσταντίνου Διαμαντάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ιωάννα - Ηλίας και Αλεξάνδρα, τα αδέρφια του Ιωάννης - Μαρίκα, τα εγγόνια του Βασίλειος - Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασίλειος Φ. Ρετσινάς

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασιλείου Φ. Ρετσινά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθηνά Στρατηγάκου - Τσόπελα

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αθηνάς Στρατηγάκου - Τσόπελα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια της, οι φίλοι της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμος Β. Ασημακόπουλος

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δήμου Β. Ασημακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ευαγγελία - Νικόλαος, Μαρία - Νικόλαος, Παναγιώτης και Βασίλειος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, η αδερφή του και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Μ. Μαργέτης

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πελλάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Μ. Μαργέτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ελένη - Παναγιώτης, Δημήτρης Σταυρούλα και Αθανασία - Νικόλαος, τα ανίψια του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικήτας Ι. Μαρκόπουλος

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογονιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικήτα Ι. Μαρκόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Σταματική και Κυριάκος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, η αδερφή του Βασιλική και οι λοιποί συγγενείς του.

Ολυμπία Μιχαλοπούλου

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ολυμπίας Μιχαλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η νύφη της Κλεονίκη, ο ανιψιός της Παναγιώτης, οι φίλοι της και οι λοιποί συγγενείς της.

Πέτρος Π. Κασσάκος

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Π. Κασσάκου Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Μαρία - Ευστράτιος, Νίκη και Ηλίας - Γεωργία, τα εγγόνια του Δήμητρα - Παρασκευάς, Αναστασία - Ζαφείρης, Πετρούλα - Joe, Βασιλική - Βασίλειος, Μαρία, Παναγιώτα, Πέτρος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις