ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Περιοδεία πραγματοποιεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Αρκαδία.

Αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 10:00 ο Δημήτρης Πτωχός θα επισκεφτεί τα καταστήματα του Λεωνιδίου και στις 12:30 τα καταστήματα του Τυρού, για να συναντήσει τους πολίτες και να συνομιλήσει μαζί τους.

Τη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία των Γαργαλιάνων και συνάντησε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την περίθαλψη των κατοίκων και την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας. Στα καταστήματα των Γαργαλιάνων, συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες, ακούγοντας τα αιτήματά τους και παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά». Στη Μαραθόπολη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και οι υποψήφιοι της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας συναντήθηκαν με κατοίκους και εκπροσώπους των τοπικών φορέων, συζητώντας για τις ανάγκες και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκε τις περιοχές Νέο Ηραίον (Χώνικα), Μοναστηράκι, Μυκήνες, Φίχτια, Κουτσοπόδι, Νέα Κίος και Κιβέρι, στο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις