ΣΠΑΡΤΗ. Στα τέλη του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το debate του Notospress για τις δημοτικές εκλογές του δήμου Σπάρτης. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των υποψηφίων δημάρχων, μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι θα συμμετέχουν οι πέντε από τους έξι. Κατά πάσα πιθανότητα αδυνατεί να συμμετέχει στην σημαντική αυτή αναμέτρηση των επικεφαλής των παρατάξεων ο δήμαρχος Σπάρτης κι εκ νέου υποψήφιος Πέτρος Δούκας.

Το debate του Notospress σκοπό έχει να αναδείξει τους επικεφαλής σε μια διαδικασία με τους ίδιους όρους και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Δυστυχώς αν απουσιάζει ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας θα στερήσει στους χιλιάδες τηλεθεατές την ευκαιρία να ακούσουν και να πληροφορηθούν για τα πεπραγμένα ή μη της δημοτικής αρχής αλλά και για όσα υπόσχεται για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Η πιθανή απουσία του κ Πέτρου Δούκα θα αξιολογηθεί και από τους επικεφαλής αλλά κυρίως από τους δημότες της Σπάρτης. Είναι μια πιθανή απουσία για την οποία το Notospress δεν μπορεί να κάνει κάτι και την χαρακτηρίζουμε πιθανή γιατί ο δήμαρχος Σπάρτης και το Επικοινωνιακό επιτελείο του δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν στην πρόσκληση του Notospress για το αν θα συμμετέχει ή όχι. Και αυτό αξιολογείται αναλόγως. Η τελική οριακή προθεσμία για συμμετοχή είναι η Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Νόμο για να είναι έγκυρο ένα debate στον δήμο Σπάρτης θα πρέπει να μετέχουν σε αυτό οι τέσσερις τουλάχιστον υποψήφιοι, κάτι που ήδη έχει επιτευχθεί.

Περισσότερα για την διαδικασία και την δυνατότητα υποβολής θεμάτων μέσω του Notospress σε αυριανό άρθρο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις