ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αναστάσιος Λεω. Αρριανάς

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 76χρονου Αναστάσιου Λεω. Αρριανά.

Παναγιώτης Δ. Τσαρούχας

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκο στη Βορδόνια-Άνω Χώρα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 86χρονου Παναγιώτη Δ. Τσαρούχα.

Δήμητρα Θ. Ψυχογιού

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Θ. Ψυχογιού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Θεοτόκης, τα παιδιά της Κυριακή - Σωτήριος και Παναγιώτης, τα εγγόνια της Γιάννης, Βαρβάρα και Μαρία, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Φ. Φίλιππας

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Φ. Φίλιππα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, ο υιός του, η μητέρα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Πολυτίμη Δημ. Βλάχου

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Πολυτίμης Δημ. Βλάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, η μητέρα της, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις