ΗΛΕΙΑ. Η ληστεία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο δράστης είχε καταφέρει να τρυπώσει στο βενζινάδικο χωρίς να γίνει αντιληπτός και κάποια στιγμή επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη που βρισκόταν μόνος και αβοήθητος. Όπως λέει ο άτυχος επιχειρηματίας, άρχισε να δέχεται χτυπήματα και τελικά ο κουκουλοφόρος έφυγε με τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Οι αστυνομικοί στην Ηλεία που χειρίζονται την υπόθεση, προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη και αναζητούν εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Τραγανό Ηλείας, πέφτει θύμα ληστών. To βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου του 2023, ο πρατηριούχους έζησε τον εφιάλτη όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν κουκουλοφόρο που του επιτέθηκε και του άρπαξε τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», ήταν περασμένες εννέα το βράδυ της Δευτέρας όταν ετοιμαζόταν να κλείσει την επιχείρησή του. Ξαφνικά, ένας κουκουλοφόρος που είχε κρυφτεί στο πίσω μέρος του βενζινάδικου και παρακολουθούσε τις κινήσεις του, τον αιφνιδίασε.

Αφού τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, κατάφερε να του αρπάξει το ποσό των 600 ευρώ που είχε στην τσέπη του από τις εισπράξεις και να τραπεί σε φυγή.

Όπως προκύπτει, ο δράστης, πήγε… πεζός στο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην είσοδο του Τραγανού και κρύφτηκε μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή για να φέρει εις πέρας το σχέδιο του.

Ο Κώστας Γιαννακόπουλος είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με κουκουλοφόρους, το 2009. Τότε, ένα άτομο «μπούκαρε» στο βενζινάδικο, του έβαλε στον κρόταφο ένα πιστόλι και τον «έσυρε» προς την ταμειακή μηχανή. Αφού πήρε περίπου 1.200 ευρώ, βγήκε έξω, όπου τον περίμενε ο συνεργός του μέσα σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν προς το Τραγανό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις