ΠΥΡΓΟΣ. Σχεδόν ένας μήνας σκληρής και άνισης μάχης για να κρατηθεί στη ζωή. Τόσο ήταν το διάστημα που κατάφερε να παραμείνει στη ζωή ο Πυργιώτης οδηγός, ο οποίος κατά την επιστροφή του από τη δουλειά στο σπίτι μαζί με συναδέλφους, υπέστη σοβαρά τραύματα μετά από εμπλοκή σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στην Ηλεία.

Ήταν περασμένες τέσσερις το μεσημέρι της 21ης Αυγούστου, όταν στον κόμβο της Φιλοθέης μπλε ΙΧ τύπου SUV με κατεύθυνση από Αρχαία Ολυμπία προς το ρεύμα της Πάτρας και με επιβαίνοντες παππού, γιαγιά και τον εγγονό τους, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το λευκό αυτοκίνητο που διέσχιζε την εθνική και είχε κατεύθυνση από το νοσοκομείο προς την πόλη του Πύργου, με τρεις εργάτες επιβαίνοντες που μόλις είχαν σχολάσει από τη δουλειά τους.

Αυτή ήταν και η στιγμή που «πάγωσε» ο χρόνος για την οικογένεια του άτυχου άνδρα. Η συνέχεια δύσκολη, με τον άνδρα όλο αυτό το διάστημα να βρίσκεται διασωληνωμένος στην Πάτρα και να δίνει την μεγαλύτερη μάχη.

Μετά από όλο αυτό το διάστημα, ο περίπου 60 χρονών άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. Η απώλειά του αβάσταχτη! Όλοι έκαναν λόγο για έναν εξαίρετο άνθρωπο και πολύ εργατικό.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ήταν άριστος τεχνίτης στην κατασκευή και τοποθέτηση σιδήρου σε οικοδομές. Ήταν φιλότιμος και πάντα βοηθούσε όποιον χρειαζόταν, ενώ ήταν φιλικός και φιλόξενος με όλο τον κόσμο.

Στις ελεύθερες ώρες του βοηθούσε τον μικρότερο αδερφό του Κωνσταντίνο (με τον οποίο αρχικά έκαναν την ίδια δουλειά εργαζόμενοι στην οικοδομή) που είχε αναλάβει την επιχείρηση συντήρησης υποδημάτων (τσαγκαράδιο), που διατηρούσε με επιτυχία και για πολλά χρόνια ο πατέρας τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις