ΣΠΑΡΤΗ. Το Notospress μετά από συνεργασία και συμφωνία θα φιλοξενήσει τους υποψήφιους δημάρχους Σπάρτης σε ένα Debate που θα δίνει την ευκαιρία έκφρασης και ενημέρωσης για βασικές θέσεις αρχές. Οι αναγνώστες του Notospress θα έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν, να κρίνουν και να διαμορφώσουν άποψη για τις υποψηφιότητες, τις θέσεις και τα προγράμματα των συνδυασμών στο βαθμό που επιτρέπει ένα τηλεοπτικό Debate .

Το Debate θα προβληθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι και θα είναι διαθέσιμο συνεχώς και για ημέρες στην πρώτη σελίδα του Notospress. Συμμετέχουν αλφαβητικά οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σπάρτης: Αρφάνης Δημήτρης, Βαλιώτης Βαγγέλης, Βακαλόπουλος Μιχάλης, Δούκας Πέτρος, Κανελλοπούλου Τασία, Τζανετέα Ντία. Τη διαδικασία συντονίζει ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπόνος.

Να σημειωθεί ότι θα μεταδοθεί live αλλά και σε μαγνητοσκόπηση και θα υπάρχει και ακροατήριο από ενεργούς πολίτες κι εκπροσώπους φορέων. H παραγωγή θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο σε studio - χώρο στο Μystras Palace Grand Resort που είναι και ένας εκ των χορηγών της παραγωγής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις