ΣΠΑΡΤΗ. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Παναγιώτης Φλώρος αισιοδοξεί και προτρέπει για το ΚΕΕΜ Σπάρτης

«Μετά τη γκρίνια και την εσωστρέφεια που παρατηρείται στην πόλη μας τον τελευταίο καιρό, η επαναλειτουργία από τις 18 Σεπτεμβρίου μετά από 5,5 χρόνια του ΚΕΕΜ σαν Κέντρο Νεοσυλλέκτων και όχι μόνο, φέρνει πολλές προσδοκίες προς το καλύτερο για την πόλη και τον νομό γενικότερα.

Περίπου 1000 νέα παιδιά και 100 οικογένειες αξιωματικών θα σταθούν δίπλα μας προσφέροντάς μας τα νιάτα τους ,την ομορφιά τους, την γνώση τους, την κουλτούρα τους, ενισχύοντας οικονομικά εμπορικές επιχειρήσεις, καφέ-εστίαση, ξενοδοχεία, ταξί, λεωφορεία, προμηθευτές, ενοίκια και ότι έχει να κάνει με την οικονομία της πόλης είτε άμεσα είτε έμμεσα ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που στρατεύονται πιο πολλοί νέοι.

Πέρα από αυτό πρέπει να συνυπολογίσουμε και 2000 άτομα κατά την ορκωμοσία , πολλοί εξ αυτών ποτέ δεν θα είχαν προορισμό την πόλη μας πράγμα που θα τους συμβεί και αν η εικόνα είναι καλή στα μάτια τους θα ξαναέρθουν.

Για τις απώλειες αυτών των χρόνων προσωπικά είχα αναφερθεί στην προσπάθειά μου τότε για να μην φύγει. Όποιος ανατρέξει σε δημοσίευμά μου τότε στα ΜΜΕ και ιδιαίτερα στον Λακωνικό Τύπο που το είχε δημοσιεύσει ολόκληρο θα θυμηθεί τι έλεγα για την αποτυχία του εγχειρήματος της Διοίκησης του Στρατού η οποία επικαλείτο της μνημονικές πολιτικές εκείνης της εποχής στο βωμό της οικονομίας.

Τώρα ένα μεγάλο στοίχημα για την πόλη πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί.

Με καλή συμπεριφορά , με ευγένεια, σεβασμό, και καλές τιμές, κερδίζοντας αυτά τα παιδιά τους κάνουμε πρεσβευτές μιας θετικής εικόνας για την πόλη μας.

Όλοι έχουμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις