ΛΑΚΩΝΙΑ. Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας θα διαθέσει από το αποθεματικό του το ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500 €) για την αγορά και αποστολή ειδών ανάγκης στους πληγέντες και δοκιμαζόμενους συνανθρώπους του κάμπου της Θεσσαλίας.

Τα χρήματα θα διατεθούν:

  • για την αγορά τροφίμων τα οποία θα αποσταλούν στην αυτοδιαχειριζόμενη ομάδα «ο άλλος άνθρωπος» η οποία την παρούσα στιγμή ετοιμάζει γεύματα σε τρία σημεία στον κάμπο της Θεσσαλίας για την κάλυψη των αναγκών των ανθρώπων που αδυνατούν ακόμα και φαγητό να παρασκευάσουν και
  • για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης σε συνεννόηση με ομάδα συναδέλφων στην περιοχή πέριξ του Παλαμά Καρδίτσας ώστε να διανεμηθούν στους πλέον λόγω θέσεως πληγέντες.

Ο Σύλλογος Γεωπόνων καλεί τους συμπολίτες να βοηθήσουν τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας συνδράμοντας την προσπάθειά του. Τους καλεί λοιπόν να καταθέσουν ότι ο καθένας έχει δυνατότητα και ευχαρίστηση στον λογαριασμό που τηρεί ο Σύλλογός στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR9101713400006340040033936 επί αποδείξει. Το ανωτέρω ποσό μαζί με το ποσό που θα συγκεντρωθεί μέχρι και την Δευτέρα 25-9-2023 και ώρα 13:00 θα χρησιμοποιηθεί για τις ανωτέρω προμήθειες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις