ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Σαράντος Π. Λυμπεράκος

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 81χρονου Σαράντου Π. Λυμπεράκου.

Στυλιανός Ηλ. Κοκκορός

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 12:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Άγιος Γεώργιος στους Γοράνους τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 72χρονου Στυλιανού Ηλ. Κοκκορού. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός Χέδερ, τα παιδιά του Αντωνία και Χρυσάνθη, τα εγγόνια του Στυλιανή - Αλεξάνδρα, τα αδέρφια του Ευανθία - Εμμανουήλ, Σταυρούλα, Παναγιώτης - Βαρβάρα και Ελένη, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Σταθόπουλος

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Σταθόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χρυσάνθη Ρηγάκου, τα παιδιά του Αργυρώ Σταθοπούλου και Μάρθα - Δημήτρης Μποτσώνης, ο εγγονός του Θεόδωρος, τα αδέρφια του, Μάκης - Στέλλα και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Φιλιππόπουλος

Τα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 09:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Φιλιππόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αιμιλία, τα παιδιά του, Λεωνίδας - Γεωργία, οι γονείς του Μαρία - Αιμιλία, Θεοδώρα και οι λοιποί συγγενείς του.

Αγγελική Γ. Στάικου

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Γ. Στάικου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Ποτούλα - Δημήτριος, Μαρία - Νίκος, Κώστα, Αλεξάνδρα - Δημήτριος και Κατερίνα - Σπύρος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Κατσίχτη

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Κατσίχτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης - Ιωάννα και Γεώργιος, τα εγγόνια της Έλλη, Μάρκος - Ιωάννης και οι λοιποί συγγενείς της

Λεωνίδας Φ. Μαγγαλούσης

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Λεωνίδα Φ. Μαγγαλούση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Αναστασία - Παναγιώτης Πλειώτας και Κέλλυ Φωτίου Μαγγαλούση, τα εγγόνια του Ελένη - Δημήτρης, Ηλίας - Πάτρα, Δέσποινα και Λεωνίδας, τα δισέγγονα του Κατερίνα, Βαγγέλης, Παναγιώτης, Παναγιώτης και Αλέξανδρος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Χ. Πουλάκος

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Παυλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα, η κόρη του Γαρυφαλλιά, η εγγονή του Άννα και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Γ. Πανάγος

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Γ. Πανάγου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιώργος και Αμαλία - Στέλιος, τα εγγόνια του Σταυρούλα και Στέλιος, η μητέρα του Αμαλία, τα αδέρφια του Κωνσταντίνα - Μιχάλης, Χρήστος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις