ΣΠΑΡΤΗ. Μία νέα συμπολίτισσα, η Σοφία Σκούρου, συμμετέχει στα κοινά του δήμου Σπάρτης συντασσόμενη στον συνδυασμό «Σπάρτη. Νέα Πορεία» με επικεφαλής την Ντία Τζανετέα. Στόχος της να συνεισφέρει στον δήμο με ανιδιοτέλεια, πολλή δουλειά και προσήλωση.

Η ίδια λέει: «Ονομάζομαι Σοφία Σκούρου, μεγάλωσα και ζω στη Σπάρτη. Είμαι κόρη του Χαράλαμπου Σκούρου, Ιατρού Καρδιολόγου και της Ματίνας Πολίτου, Εκπαιδευτικού. Είμαι μητέρα ενός αγοριού, του Ορέστη, 10 ετών.

Σπούδασα Τεχνολογία Τροφίμων και Διατροφή και συνέχισα τις Μεταπτυχιακές μου Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας του University of the West of Scotland. Έχω πιστοποιηθεί από την ΑΣΠΑΙΤΕ, ολοκληρώνοντας το ετήσιο πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης. Πρόσφατα ολοκλήρωσα το δεύτερο μεταπτυχιακό μου, με θέμα Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση των Πανεπιστημίων Λευκωσίας - Πατρών. Ακόμη, έχω εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στη Γραφή Braille και εκπαιδεύομαι στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Έχω εργαστεί ως Υπεύθυνη Ποιότητας στην εταιρεία Κεφαλάς-Σπάρτη Α.Ε. και ως Υπεύθυνη Χημικών Δοκιμών στην ΔΕΥΑΣ. Τα τελευταία 12 έτη εργάστηκα ως εκπαιδευτικός ΠΕ Διατροφής στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ, ενώ το προηγούμενο έτος η αγάπη μου για την Ειδική Αγωγή με οδήγησε στο ΕΕΕΕΚ Κωφών Βαρηκόων Αθήνας.

Συντάσσομαι ως υποψήφια με το συνδυασμό της Ντίας Τζανετέα, Σπάρτη Νέα Πορεία διότι πιστεύω πως με ανιδιοτέλεια, πολλή δουλειά και προσήλωση μπορώ να βοηθήσω και να εισφέρω στον δήμο μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις