ΣΠΑΡΤΗ. Συνολικού προϋπολογισμού 1.209.663,27 ευρώ είναι η μία προγραμματική και οι υπόλοιπες δύο συμβάσεις με αναδόχους τις οποίες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στην Σπάρτη.

«Οσα είχα υποσχεθεί στη Λακωνία, είτε έγιναν πράξη, είτε δρομολογήθηκαν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας πως ό,τι επιτεύχθηκε οφείλεται στις προσπάθειες που έγιναν αυτά τα 4 χρόνια, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους συνεργάτες του στην περιφερειακή Αρχή, τους οποίους και ευχαρίστησε για το έργο που παρήγαν.

Ο περιφερειάρχης υπέγραψε στη Σπάρτη, ειδικότερα, α) προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του ΑΟΤΑ “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε.” για την μελέτη βελτίωσης της εθνικής οδού Σπάρτη - Μυστράς, στο τμήμα Μυστράς - κεντρική πύλη κάστρου, με προϋπολογισμό 110.500 ευρώ, β) σύμβαση με τον ανάδοχο εκπόνησης της μελέτης για το 6ο Δημοτικό Σχολείο και 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης, με προϋπολογισμό 499.163,27 ευρώ, γ) σύμβαση με τον ανάδοχο εκπόνησης της μελέτης για την κατασκευή ισόπεδων κόμβων στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας, με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις