ΠΥΡΓΟΣ. Ακόμα ένας νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Ηλεία. Ο 19χρονος σκοτώθηκε όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος μετά την πτώση του. Φίλος του, που ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή τραυματίστηκε σοβαρά και παραμένει σε νοσοκομείο της Πάτρας, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

O 19χρονος σκοτώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου μετά από τροχαίο που είχε με μηχανάκι. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 18:30. Ο 19χρονος Μπάμπης μαζί με ακόμα ένα νεαρό, κινούνταν με δίκυκλο στο δρόμο που οδηγεί από τις σχολές του ΟΑΕΔ προς τα Λαστέικα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασαν το έλεγχο, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν σε μάντρα σπιτιού και στη συνέχεια, να καταλήξουν στο δρόμο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι δύο νεαροί έγιναν από τον θόρυβο αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που σοκαρισμένη από τη θέα των παιδιών στο έδαφος, κάλεσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν διασώστες και μετέφεραν τους νεαρούς στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, δυστυχώς όμως, οι γιατροί διαπίστωσαν εκεί τον θάνατο του 19χρονου Χαράλαμπου.

Οι σκηνές που ακολούθησαν έξω από το νοσοκομείο, εκεί όπου οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς του παλικαριού τα κακά μαντάτα, θύμιζαν αρχαία τραγωδία.

Ο δεύτερος νεαρός, περίπου στις εννέα το βράδυ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια». Η κατάστασή του, είναι σοβαρή. Δείτε τις εικόνες του patrisnews.com…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις