ΣΠΑΡΤΗ. Ο Δημήτρης Παλαμήδας δίνει το στίγμα του μέσα από το Notospress ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ντία Τζανετέα. Είναι επιχειρηματίας, γέννημα -θρέμμα Σπαρτιάτης.

Γιός του Κωνσταντίνου, ο Δημήτρης Παλαμήδας γεννήθηκε στην Σπάρτη το 1982. Είναι απόφοιτος Μηχανικός Μηχανολόγος. Το 2000 υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού ως αλεξιπτωτιστής. Απο το 2003 έως το 2007 υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα της Σπάρτης ως συμβασιούχος. Από το 2007 μπήκε στον χώρο των επιχειρήσεων. Διατηρεί επιχείρηση Κρεοπωλείου στο κέντρο της Σπάρτης (Κλεομβρότου 52). Την τελευταία επταετία έχει δημιουργήσει τη δική μου Φάρμα ζώων κι εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησής του με ντόπια προϊόντα. Επίσης καλλιεργεί μεγάλες εκτάσεις, 400 στρεμμάτων περίπου, για την παραγωγή γνήσιων ζωοτροφών. Ακόμα καλλιεργεί 2.500 ελαιόδεντρα. Από το 2021 είναι διακεκριμένο μέλος πανελλαδικά στην Ομάδα «Κτηνοτροφική Παρέα Ελλήνων Παραγωγών» που αριθμεί 30.000 μέλη.

Σε δήλωσή του στο Notospress αναφέρει: «Αποδέχθηκα την πρόταση της υποψήφιας δημάρχου Ντίας Τζανετέα γιατί ζω κι επιχειρώ στον Δήμο Σπάρτης. Ως γέννημα – θρέμμα θέλω ο τόπος μου να αλλάξει πορεία. Αξίζουν καλύτερες μέρες και οι γονείς και τα παιδιά και η γενιά μας. Η συστηματική ενασχόλησή μου με την παραγωγή και την καλλιέργεια μου έδωσε γνώση κι εμπειρία ώστε να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, και από την ύπαιθρο και από την αγορά της Σπάρτης. Θα αλλάξουμε τον τόπο με δουλειά σκληρή. Δεν αρκεί η προσωπική επιτυχία καθενός μας, όταν ο τόπος μένει στάσιμος. Συμμετέχω στις εκλογές για μια νέα πορεία στον δήμο Σπάρτης»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις