ΣΠΑΡΤΗ. Ο Αλέξανδρος Καστάνης, νέος συμπολίτης, συμμετέχει στα κοινά του Δήμου Σπάρτης ως υποψήφιος με τον συνδυασμό «Σπάρτη - Νέα Πορεία» κι επικεφαλής την Ντία Τζανετέα. Όπως αναφέρει η εμπειρία από την επαγγελματική του δραστηριότητα σε Ελλάδα κι εξωτερικό είναι ένας καλός οδηγός για να καταθέσει για τον δήμο του ενέργεια και δύναμη σε μια νέα πορεία.

Ο Αλέξης Καστάνης αναφέρει:

«Ονομάζομαι Αλέξανδρος Καστάνης, γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη και είχα την τιμή να μεγαλώσω στον Ιστορικό Μυστρά.

Αποφοίτησα από το Επαγγελματικό Λύκειο Σπάρτης και έπειτα εργάστηκα για 7 χρόνια από τη θέση του υπεύθυνου εντολών στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, ως πιστοποιημένος από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ως επιχειρηματίας, είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας ακινήτων στη Νέα Υόρκη, πιστοποιημένος από το “New York Real Estate Institute”.

Τα τελευταία 6 χρόνια, έχω αναλάβει τη διαχείριση, την αναβάθμιση και την επέκταση της οικογενειακής μας επιχείρησης “Castle View Camping & Bungalows” στο Μυστρά. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα συνεργάζομαι ως στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και των media.

Συντάσσομαι ως υποψήφιος με το συνδυασμό της Ντίας Τζανετέα, “Σπάρτη - Νέα Πορεία” και δίπλα στην αξιόλογη ομάδα της, προκειμένου να υπηρετήσω το Δήμο Σπάρτης και τους συμπολίτες μου, με όλη μου την ενέργεια, τις γνώσεις και την αγάπη για τον τόπο που ζούμε. Και για έναν Δήμο που μας αξίζει!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις