ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Ο Θανάσης Πετράκος, Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Μεσσηνία με την "Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου", έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με πληροφόρησε ένας καλός φίλος τον οποίο ευχαριστώ πολύ ότι κάποιοι άθλιοι συκοφάντες διαδίδουν ασύστολα ψεύδη, ότι δήθεν εγώ δεν συμφώνησα να γίνουν επιπλέον ψεκασμοί για το δάκο εκεί που θα διαπιστωθεί ότι υπάρχει ανάγκη . Οι ελαιοπαραγωγοί αλλά και όλοι οι πολίτες γνωρίζουν και τους συνεχείς μου αγώνες για αύξηση των κονδυλίων για τη δακοκτονία αλλά και το ότι μπορεί και γίνεται δακοκτονία από το 2015 μέχρι σήμερα αυτό οφείλεται στην τροπολογία που μου πρότειναν οι τότε Διευθυντές των ΔΑΟΚ Μεσσηνίας και Τριφυλίας κ. Γ. Κυριακόπουλος και Α. Παρασκευόπουλος ,την οποία εισηγήθηκα στη Βουλή και πίεσα πολύ για να ψηφιστεί το Μάη του 2015 και μάλιστα με μεγάλη σύγκρουση με τον αρμόδιο τότε αναπληρωτή υπουργό, κ. Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος αρνιόταν να υπογράψει την τροπολογία. Για όσους γνωρίζουν είναι η τροπολογία που έγινε στο άρθρο 44 του Ν. 4325 ΦΕΚ 47/Α/11-5-2015.

Άθλιοι συκοφάντες αφήστε τα γελοία ψέματα που διακινείτε στο σκοτάδι και βγείτε στο φως να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα . Η "Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου" και εγώ προσωπικά έχουμε κάνει διαχρονικά αγώνες για την προστασία του ελαιολάδου και όλων των προϊόντων μας και δεν περιμέναμε ποτέ "σκονάκι" από το Μαξίμου για να πάρουμε θέση για τα προβλήματα των αγροτών και της αγροτικής οικονομίας.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις