ΠΑΤΡΑ. Η δίψα για χρήματα πρόδωσε τον δράστη της ληστείας με την απειλή μαχαιριού που έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στο κέντρο της Πάτρας, καθώς βιάστηκε να εξαργυρώσει τα κέρδη από τα δελτία ΣΚΡΑΤΣ που είχε κλέψει, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όμως, το σύστημα του ΟΠΑΠ τα είχε μπλοκάρει και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα, παλιό γνώριμο των αστυνομικών από υποθέσεις ναρκωτικών για τις οποίες είχε συλληφθεί στο παρελθόν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ο δράστης είχε εισβάλει στο πρακτορείο φορώντας τη μαύρη κουκούλα του μπουφάν του και μαντήλι μοτοσικλετιστή και είχε ακινητοποιήσει με την απειλή μαχαιριού τον υπάλληλο που ήταν μόνος. Στη συνέχεια, άρπαξε από το ταμείο μετρητά 830 ευρώ, καθώς και δελτία ΣΚΡΑΤΣ αξίας 850 ευρώ και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να εντοπιστεί παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν άμεσα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις