ΛΑΚΩΝΙΑ. Η καταγγελία ανήμερα την Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων σε ανατριχιάζει και σε εξοργίζει. Ακόμα και αν η κουταβίτσα επιβιώσει, το πρόβλημα είναι εκεί έξω. Σήμερα στα Τσίντζινα, αύριο πιο πέρα.

Δείτε τι γράφει το Smart Paws - Save A Stray

«Παγκόσμια ημέρα των ζώων (στις 4/10/23) και ένας άνθρωπος που ζει ανάμεσα μας, στο πιο όμορφο χωριό, τα Τσιτζινα αποφάσισε να το καθαρίσει. Τα σχέδια του χάλασαν κάποιοι συγχωριανοί του που μας ειδοποίησαν για την κτηνωδία και ελπίζουμε να τα χαλάσουν και τα παιδιά στο κτηνιατρείο που μέχρι τώρα πάλευαν μαζί μας για τη ζωή της.

Ο πυροβολισμός έγινε εξ επαφής κι αυτό μας λέει ότι η μικρή τον εμπιστεύτηκε και πήγε κοντά του για να τη σκοτώσει.Μέχρι τώρα είναι ζωντανή και παλεύει για τη ζωή της. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Η αστυνομία έφτασε μαζί με εμάς και το μόνο που σας ζητάμε αυτή την ώρα είναι να μιλήσετε. 10 άνθρωποι ζείτε στο χωριό. Σίγουρα ξέρετε ποιος έκανε αυτό το έγκλημα. Μιλήστε για αυτή την υπέροχη κουταβίτσα που ειλικρινά δεν έφταιξε σε τίποτα να υποφέρει τόσο.

Όποιος θέλει να στηρίξει το έργο μας μπορεί να το κάνει μέσω τραπέζης στο IBAN: GR54 0171 3400 0063 4015 4778 133 είτε μέσω PayPal στο info@smartpaws.gr»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις