ΣΠΑΡΤΗ. «Για να πετύχει μια δημοτική πρόταση πρέπει να έχει Όραμα, Πρόγραμμα και Ομάδα». Αυτό αναφέρει ο Κωνσταντίνος Κορωνιός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης στο συνδυασμό «Σπάρτη Νέα Πορεία» με υποψήφια δήμαρχο την Ντία Τζανετέα.

Δικαίωμα και υποχρέωση

Φιλοξενούμενος της συμπαραγωγής «Εκλογές 2023» της Apela και του Notospress o αν. διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων εκτιμά ότι μια δημοτική παράταξη με ενεργούς πολίτες - μέλη, ικανή αρχηγό, πρόγραμμα και στόχοπροσήλωση, μπορεί να ηγηθεί ώστε ο δήμος να αλλάξει πορεία. Σημειώνει ότι οι πολίτες έχουμε δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις και η συμμετοχή στον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης, αυτόν τον βαθμό που διαμορφώνει τη ζωή μας και τον τόπο μας, είναι καθήκον αλλά και αγαθό.

Εντιμότητα και δημιουργικό άγχος

Κρίνει ότι στον αγώνα των παρατάξεων για την εκλογική νίκη αλλά και των υποψηφίων για τον σταυρό πρέπει να υπάρχει εντιμότητα, ψυχραιμία. Η διαδικασία της εκλογής και της ανάδειξης δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι προϊόν κάποιας συναλλαγής. Επίσης αναγνωρίζει το δημιουργικό άγχος λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες και είναι πεπεισμένος ότι όποιος πολιτεύεται με ειλικρίνεια ποτέ δεν έχει να χάσει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις