ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Μαργαρίτα Σκλαβάκη (Χήρα Νικολάου)

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 97χρονης Μαργαρίτας Σκλαβάκη.

Ιωάννης Παν. Ανδριόπουλος

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 86χρονου Ιωάννη Παν. Ανδριόπουλου.

Παναγιώτα Χ. Κάτσαρη

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 71χρονης Παναγιώτας Χ. Κάτσαρη.

Γεώργιος Νιάρχος

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 56χρονου Γεωργίου Νιάρχου.

Παναγιώτης Φ. Αρμπούζης

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Φ. Αρμπούζη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Φίλιππος - Μαρία, Νεκτάριος και Σπυρίδων η εγγονή του Γεωργία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παντελής Κ. Πλευρίτης

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παντελή Κ. Πλευρίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Κωνσταντίνος - Αγγελική, Θέκλα - Γιάννης, Παναγιώτα - Γιάννης και Ευσταθία - Μιχάλης, τα εγγόνια, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Δ. Μανίκας

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Δ. Μανίκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Δημήτριος, Παναγιώτης, Ευστάθιος και Καλλιόπη, οι γονείς του Καλλιόπη Μανίκα και Ευσταθία Πλευρίτη, τα αδέρφια του Αντωνία, Βασιλική, Ηλίας - Γεωργία και Στρατηγούλα, τα ανίψια του Νικόλαος, Ιωάννης, Παναγιώτης, Ευσταθία, Ελένη, Αθανασία, και οι λοιποί συγγενείς του.

Μηλιά Δημ. Ματζαβράκου

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μηλιάς Δημ. Ματζαράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαίρη - Κωνσταντίνος και Γιούλα - Στράτος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Άννα Β. Αθανασοπούλου

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Άννας Β. Αθανασοπούλου. Στο Μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Παπαγεωργακόπουλος , τα παιδιά της Γεώργιος - Τζίνα, Βασίλειος - Ναταλία, Σταυρούλα - Γεράσιμος και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις