ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Διευθυντής Χειρουργός Ε.Σ.Υ-Γ.Ν. Μεσσηνίας Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Μεσσηνίας σε παρέμβασή του για τις εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου αναφέρει ότι «η επιλογή της Κυριακής, αποτελεί επιλογή μεγάλης ευθύνης». Σημειώνει ότι ο Πέτρος Τατούλης «ασυμβίβαστος, ανεξάρτητος, έμπειρος και ισχυρός αυτοδιοικητικός ηγείται μιας πολυσυλλεκτικής παράταξης που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα στην παραγωγή έργου».

Η παρέμβαση

«Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μου, για τη μεγάλη δύναμη που μου έδωσαν με την ψήφο τους, για την ισχυρή παρουσία μου στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο. Στην κάλπη της πρώτης Κυριακής αναγνωρίζω την επιθυμία κάποιων συμπολιτών μου να επιλέξουν, προκειμένου να εκλεγούν, συγκεκριμένα πρόσωπα.

Επιλογή ευθύνης

Ωστόσο οι εκλογές της 15ης Οκτωβρίου θα καθορίσουν το παρόν και το μέλλον κάθε Μεσσήνιας και κάθε Μεσσήνιου. Η επιλογή της Κυριακής, αποτελεί επιλογή μεγάλης ευθύνης. Θα πρέπει να επιλέξουμε τον Περιφερειάρχη της επόμενης πενταετίας μεταξύ δύο πολιτικών παρατάξεων που εκπροσωπούνται από τον Πέτρο Τατούλη και το Δημήτρη Πτωχό αντίστοιχα.

Σύστημα συμφερόντων

Ο Πέτρος Τατούλης ασυμβίβαστος, ανεξάρτητος, έμπειρος και ισχυρός αυτοδιοικητικός ηγείται μιας πολυσυλλεκτικής παράταξης που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα στην παραγωγή έργου. Ο Δημήτρης Πτωχός χωρίς καμία απολύτως πολιτική αναφορά, χωρίς την παραμικρή εμπειρία, χωρίς να έχει υπηρετήσει οποιαδήποτε αιρετή θέση και κυρίως χωρίς να γνωρίζει τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, προσπαθεί να επιβληθεί μέσα από ένα συγκεκριμένο σύστημα οικονομικών συμφερόντων.

Ελευθερόφρονες πατριώτες

Ως γιατρός, αφουγκράζομαι καθημερινά τα προβλήματα της κοινωνίας και σας καλώ ΌΛΟΥΣ ΜΑΖΙ να συστρατευτούμε στο πλευρό του Πέτρο Τατούλη με μοναδικό στόχο την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής θα αποδείξει ότι τόσο οι Μεσσήνιοι όσο και οι Πελοποννήσιοι θα συνεχίσουμε να είμαστε ελευθερόφρονες πατριώτες. ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις