ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Μαρία Ιωαν. Μαρινάκου

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (Καλύβια Θεολόγου) τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 85χρονης Μαρίας Ιωαν. Μαρινάκου.

Βαρβάρα Κων. Σταθάκου (Χήρα)

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 89χρονης Βαρβάρα Κων. Σταθάκου.

Βαρβάρα Χειλαδάκη

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βαρβάρας Χειλαδάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μανώλης Χειλαδάκης, Κωνσταντίνα - Παναγιώτης Μηλιάκος και Βασιλική - Δημήτρης Κουραντής, τα εγγόνια της Νικόλαος - Αρετή Μηλιάκου, Αντώνης και Βαρβάρα - Ζωή Κουραντή, τα δισέγγονα της Μαριτίνα, Πάνος, Μελίνα και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Καλλιόπη Θ. Παραστατίδη (Χήρα)

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοσμάς ο Αιτωλός στο Β' Νεκροταφείο στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Καλλιόπης Θ. Παραστατίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σωτήρης - Σοφία και Κασσιανή, τα εγγόνια της Βασίλης και Ελένη, τα ανίψια της και οι οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Σταματόπουλος

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόδωρου Σταματόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ματίνα, τα παιδιά του Νικόλαος, Γαλάτεια και Θεόδωρος, ο αδερφός του Αναστάσιο και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Π. Αργυροπούλου

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 08:30 π.μ. στο Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης (Αγία Ειρήνη - Παλαιολόγιο) τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Π. Αργυροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτριος Κουρμπέλης, τα παιδιά της Νικόλαος - Γεωργία και Αδαμαντία - Γεώργιος, τα εγγόνια της Δήμητρα, Κοσμάς, Ελένη και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Αλ. Κιούλος

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Αλ. Κιούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Αλέξιος, Δέσποινα - Ιωάννης, Εμμανουήλ και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις