ΣΠΑΡΤΗ. Ο συνδυασμός ΣΠΑΡΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ σύμφωνα με ανακοίνωσή του θα είναι παρών στην νέα δημοτική περίοδο με διάθεση υποστήριξης των θετικών πρωτοβουλιών και θα «βάλει πλάτη» για να θεμελιωθεί η νέα Σπάρτη του 21ου αιώνα.

«Ο συνδυασμός ΣΠΑΡΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δημότες και τις δημότισσες Σπάρτης που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Θεωρούμε το αποτέλεσμά μας δίκαιο , δεδομένων των συνθηκών υπό τις οποίες συμμετείχαμε στον εκλογικό αγώνα.

Συγχαίρουμε τον νέο Δήμαρχο Σπάρτης κ Μιχάλη Βακαλόπουλο για την σημαντική νίκη του και ευχόμαστε στην νέα Δημοτική αρχή να προχωρήσει σε μια πολύ δημιουργική περίοδο για τον Δήμο μας, που είναι τόσο πληγωμένος και την έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.

Επίσης συγχαίρουμε για τον όμορφο και συστηματικό αγώνα τους όλες τις δημοτικές παρατάξεις και ευχόμαστε να προχωρήσουμε με σύνεση και διάθεση σύνθεσης σε μια περίοδο που για την Σπάρτη μπορεί να είναι πρωτόγνωρη. Το νέο δημοτικό συμβούλιο συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις γι’ αυτό.

Ο συνδυασμός μας θα είναι παρών στην νέα δημοτική περίοδο με διάθεση υποστήριξης των θετικών πρωτοβουλιών και θα «βάλει πλάτη» για να θεμελιωθεί η νέα Σπάρτη του 21ου αιώνα.

Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι καθοριστικός για την αποτελεσματική λειτουργία της δημοτικής αρχής και επιβάλλεται με προτάσεις και καλοπροαίρετη κριτική να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Θεωρούμε ότι με το εκλογικό αποτέλεσμα τόσο των δημοτικών όσο και των περιφερειακών εκλογών, ανατρέπονται εδραιωμένα συστήματα και νέα δεδομένα κυριαρχούν πλέον , ικανά να κάνουν την διαφορά.

Το ευχόμαστε ολόψυχα και θα το στηρίξουμε με ανιδιοτέλεια!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις