ΣΠΑΡΤΗ. H δημοτική σύμβουλος Γεωργία Δεδεδήμου ευχαριστεί τους πολίτες για την ισχυρή στήριξη της στις δημοτικές εκλογές και δηλώνει ότι θα σταθεί δίπλα στη Δημοτική Αρχή Σπάρτης, όπου και όπως κρίνει και όταν αυτό υπαγορεύει το καλό των πολιτών και το συμφέρον του Δήμου.

Το μήνυμα

«Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Οι εκλογές για τον Δήμο Σπάρτης έδειξαν και ανέδειξαν σχέσεις, δυνάμεις και πρόσωπα. Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την σημαντική και ξεχωριστή στήριξή στο πρόσωπό μου και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Σπάρτη Νέα Πορεία». Η ανάδειξή μου στη 2η θέση του ψηφοδελτίου, με 757 σταυρούς, αποτελεί για μένα τιμή, μου δίνει χαρά και με καθιστά δυνατή για υπεύθυνη, συνεπή και μαχητική στάση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης.

Θα είμαι πάντα παρούσα

Θα σταθώ δίπλα στη Δημοτική Αρχή Σπάρτης, όπου και όπως κρίνω και όταν αυτό υπαγορεύει το καλό των πολιτών και το συμφέρον του Δήμου. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα παρούσα, στις τάξεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να μάχομαι να διεκδικώ και να εκπροσωπώ όλους τους δημότες και ιδιαίτερα όσους μου έδωσαν συγκεκριμένη εντολή με την ψήφο τους.

Ο Δήμος Σπάρτης δεν έχει περιθώρια για στάση, για δοκιμές, για χαμένες ευκαιρίες.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις