ΣΠΑΡΤΗ. Επικεφαλής του συνδυασμού «Σπάρτη Μπροστά» Αναστασία Κανελλοπούλου ανακοίνωσε η σύνθεση της Παράταξής της στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού προηγουμένως έκανε γνωστό ότι επιλέγει ως έδρα της την ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου, τον Μυστρά.

Όπως αναφέρει η κ. Κανελλοπούλου, μετά την επίσημη έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών από το Πρωτοδικείο Σπάρτης, ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους συμπολίτες που επέλεξαν να στηρίξουν το συνδυασμό Σπάρτη Μπροστά.

Σημειώνει ότι «προφανώς η πλειοψηφία του Δήμου μας δεν ήταν έτοιμη για τη γενναία αλλαγή πορείας που χρειάζεται η Σπάρτη για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ελπίζουμε πάντως για το καλύτερο, με τους δεδομένους συσχετισμούς στο νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο».

Η Αναστασία Κανελλοπούλου δηλώνει ότι ως δημοτική παράταξη «θα στηρίξουμε το νέο Δήμαρχο Μιχάλη Βακαλόπουλο στο βαθμό που οι προτεραιότητές μας ταυτίζονται, ενώ θα κάνουμε καλόπιστη κριτική για όσα διαφωνούμε».

Η δημοτική παράταξη «Σπάρτη Μπροστά» θα έχει δύο μέλη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο: τη γιατρό και πανεπιστημιακή δάσκαλο Μαρία Τσιρώνη, η οποία καταλαμβάνει την έδρα στην Δημοτική Ενότητα Σπάρτης, και την Αναστασία Κανελλοπούλου ως επικεφαλής του συνδυασμού. Η κ Κανελλοπούλου δήλωσε στον Πρόεδρο Πρωτοδικών Σπάρτης ότι θα καταλάβει την έδρα της ιστορικής πρωτεύουσας του Δήμου, δηλαδή την έδρα που κερδίσαμε στην Δημοτική Ενότητα Μυστρά. Εκφράζει την λύπη της «διότι με τη ρύθμιση αυτή μένει εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Κωστάκος, ο οποίος πλειοψήφησε μεταξύ των μελών του συνδυασμού μας που προέρχονται από τη Δημοτική Ενότητα Μυστρά. Έχοντας πρόσφατα επιστρέψει στη Σπάρτη μετά από λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων και στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, ο Γιώργος Κωστάκος είναι μεγάλο κεφάλαιο για το Δήμο μας και αξίζει ευρύτερης αναγνώρισης. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αξιοποιηθεί η παρουσία και η διεθνής εμπειρία και δραστηριοποίησή του, στα πλαίσια του οράματος που μοιραζόμαστε για μια Σπάρτη που να στέκει στο ύψος των ιστορικών καταβολών της, ώστε να είναι ανθεκτική απέναντι στις προκλήσεις του σήμερα».

Όπως σημειώνει η Αναστασία Κανελοπούλου το ίδιο θα επιδιώξει ο συνδυασμός με όλα τα μέλη του ψηφοδελτίου του, που δεν εξελέγησαν, τα δυναμικά και αξιόλογα στελέχη, που προτίθενται να μοιραστούν την νέα αυτή εμπειρία της τοπικής διακυβέρνησης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις