ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεωργία Ν. Κριτσέλα - Λάμπρου

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Ν. Κριτσέλα - Λάμπρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγό της Νίκωνας, τα παιδιά της Χριστίνα - Ορέστης, Δημήτρης - Γεωργία, Κωνσταντίνα, Αλεξάνδρα Νίκος, Κωνσταντίνος και Αθανάσιος, τα εγγόνια της Παναγιώτης, Νίκωνας και Στάθης, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αντώνης Π. Θεοφιλάκος

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντώνη Π. Θεοφιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα (Πίτσα), τα παιδιά του Μαρία και Παναγιώτης - Κλειώ, τα εγγόνια του Αντώνης και Μυρτώ, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Π. Καλογεράκος

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Π. Καλογεράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ουρανία, τα παιδιά του Αγγελική - Ανδρέας, Κωνσταντίνα - Παναγιώτης, Παναγιώτης και Χρήστος - Παναγιώτα, τα εγγόνια του Παναγιώτα, Αντώνης, Νίκος και Ουρανία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Γ. Καρτερούλη

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Γ. Καρτερούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρυσούλα - Θεόδωρος, τα εγγόνια της Σοφία και Παναγιώτα - Ιωάννης, τα δισέγγονα της Κυριακή, Χρυσούλα και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Δ. Τσαρούχας

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Βορδόνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Δ. Τσαρούχα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Ευάγγελος και Χριστίνα, οι αδερφές του Σταυρούλα και Ασπασία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σαράντος Π. Λυμπεράκος

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σαράντου Π. Λυμπεράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα τέκνα του Παναγιώτης - Γεωργία και Ευαγγελία - Κωνσταντίνος, η αδερφή του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ηλίας Ν. Σάλαρης

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ηλία Ν. Σάλαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ιωάννα, τα παιδιά του Νίκος - Αργυρώ και Αγγελική - Σωτήρης, τα εγγόνια του Ηλίας, Παρασκευή, Ιωάννα και Άννα - Μαρία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Δ. Γιαννακόπουλος

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Δ. Γιαννακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καίτη, τα παιδιά του Δημήτρης - Αγγελίνα και Μαρία - Κυριάκος, τα εγγόνια του Μάρθα και Γιάννης, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Καλλιόπη Π. Δημητροπούλου

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Καλλιόπης Π. Δημητροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Ιωάννα και Ηλίας, τα αδέρφια της Βασιλική - Ιωάννης, Κωνσταντίνος, Χρήστος και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Νικ. Διακομάκος

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Νικ. Διακουμάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Αντωνία - Γιάννης, Νικήτας - Χρύσα και Πόπη - Αλέκος, τα εγγόνια του Τάσος, Παναγιώτης, Μαρία, Ελισάβετ, Γεωργία, Μαρία, Δημήτρης και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις