ΖΑΧΑΡΩ. Τέσσερα γήπεδα παρέδωσε στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ζαχάρως η κατασκευαστική δημόσια εταιρεία ιδιωτικού δικαίου ΚΤΥΠ ΑΕ, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Δήμου για εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών των σχολικών μονάδων.

Συγκεκριμένα κατασκευάστηκαν και παραδόθηκαν δύο γήπεδα βόλεϊ και νέο γήπεδο μπάσκετ, σε αντικατάσταση του προηγούμενου που είχε καταστραφεί, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και ένα γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ στο προαύλιο του Λυκείου.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ για την έμπρακτη υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου και την ανανέωση του Γυμνασίου και Λυκείου Ζαχάρως, με τη δημιουργία των γηπέδων και το βάψιμο του εσωτερικού μαντρότοιχου σε όλη την έκταση του προαύλιου χώρου και των δύο σχολείων. Τόνισε ότι «το Γυμνάσιο – Λύκειο Ζαχάρως με τα νέα γήπεδα, το βάψιμο των κιγκλιδωμάτων και του μαντρότοιχου εσωτερικά κι εξωτερικά αλλά και τον εσωτερικό εξωραϊσμό του, έχει αλλάξει όψη. Στόχος μας πάντα ήταν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να εργάζονται σε ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον μάθησης και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε». «Είναι υποχρέωση κι ευθύνη όλων να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε τα νέα γήπεδα και τα σχολεία στο σύνολο τους, ώστε να τα χαίρονται οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις