ΠΑΤΡΑ. «Εφιάλτης» στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, στη Λεύκα, για γυναίκα δικαστική επιμελήτρια, η οποία έπεσε θύμα κλοπής την στιγμή που περιποιείτο το μνήμα συγγενικών της προσώπων.

Είχε σταθμεύσει το όχημά της πολύ κοντά στο σημείο (με οπτική επαφή) όταν ξαφνικά διαπίστωσε πως ένας 30χρονος άνδρας προσποιείτο πως τοποθετούσε λουλούδια σε τάφους. Αμέσως σκέφθηκε ότι μάλλον ήδη είχε πάει στο αυτοκίνητό της.

Οντως έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε με έκπληξη πως έλειπε από την τσάντα της το πορτοφόλι της με 350 ευρώ. Σχεδόν αμέσως πλησίασε τον 30χρονο (μοναδικό άνθρωπο στο σημείο) και του ζήτησε να της επιστρέψει το πορτοφόλι. Αρχικά εκείνος δήλωνε άγνοια, και μάλιστα άρχισε τις απειλές ότι θα τη σκοτώσει μέσα στο νεκροταφείο.

Η γυναίκα τρόμαξε. Οταν όμως την είδε πως είχε βγει εκτός εαυτού και μάλιστα είχε ιδρώσει, φοβούμενος ότι θα κλονιστεί η υγεία της και θα τον συλλάβουν, άφησε να του πέσει το πορτοφόλι στο έδαφος.

Εφθασε δε στο σημείο να της ζητά και 2 ευρώ για να πάρει γάλα! Η γυναίκα μάζεψε το πορτοφόλι, του έδωσε τα 2 ευρώ για να… ησυχάσει, εκείνος έφυγε τρέχοντας, ωστόσο όταν άνοιξε το πορτοφόλι διαπίστωσε ότι της είχε «βουτήξει» 100 ευρώ! Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και μετά από λίγο ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Την περασμένη Τετάρτη, άλλος νεαρός αφαίρεσε από ηλικιωμένο άνδρα 300 ευρώ.

Ο δράστης περιγράφτηκε ως φαλακρός και με τατουάζ. Επίσης έχουν καταγγελθεί περιστατικά από επτά κυρίες, οι οποίες άφηναν τις τσάντες τους πάνω στα μνήματα για να ανάψουν το καντήλι, και κάποιοι περνούσαν και τις άρπαζαν!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις