ΑΙΓΙΟ. Ενεργές παραμένουν, για ακόμη λίγες ημέρες, οι προσλήψεις 23 ατόμων στον Δήμο Αιγιαλείας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31 Αυγούστου 2024 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Οι προσλήψεις αφορούν τη στελέχωση των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του Δήμου, που είναι ενταγμένοι στη δράση, «προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», την χρονική περίοδο 2023-2024.

Οι ειδικότητες και οι θέσεις

  • ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας - 11 θέσεις
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - 7 θέσεις
  • ΔΕ Μαγείρων - 1 θέση
  • ΥΕ Τραπεζοκόμων - 2 θέσεις
  • ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων - 2 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson, με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση:

- ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», Νικολάου Πλαστήρα 11, Τ.Κ. 25100 Αίγιο, υπόψη κας Χρυσούλας Παπαχριστοδουλοπούλου, τηλ. επικοινωνίας: 2691026694

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις