ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η 15η Πανελλήνια Σύνοδος ΦοΔΣΑ διεξάγεται στην Καλαμάτα από 2 έως και 4 Νοεμβρίου 2023, με θέμα: «Διαχείριση Απορριμμάτων - Ζητήματα Προσαρμογής στο Ευρωπαϊκό Κεκτημένο», στο ξενοδοχείο Elite City Resort.

Την Οργάνωση έχουν το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δίκτυο ΦοΔΣΑ) και ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η σύνοδος τελεί υπο την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με τη συμμετοχή της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Joint Assistance to Support Projects in European Regions, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας.

Όπως δηλώνει στο Notospress ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σταύρος Αργειτάκος «το πρόγραμμα της Συνόδου περιλαμβάνει συνολικά 21 εισηγήσεις και χαιρετισμούς. Ι εισηγήσεις αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων, στην ανακύκλωση, στις πρακτικές, στις αρμοδιότητες, στην ευθύνη, στον ρόλο της Αυτοδιοίκησης, στις προοπτικές, στις στρατηγικές, στην κυκλική οικονομία, στα επενδυτικά σχέδια, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τους στόχους».

Το Πρόγραμμα

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις