ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ιωάννης Κων. Κουφάκος

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 76χρονου Ιωάννη Κων. Κουφάκου.

Παναγιώτης Νικολακάκος

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 87χρονου Παναγιώτη Νικολακάκου.

Ιωάννης Γομάτος

Την Κυριακή στις 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Γομάτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταματική, τα τέκνα του, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ευσ. Βαρβιτσιώτη

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στον Καραβά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ευσ. Βαρβιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία, τα τέκνα του Στράτης, Γεώργιος και Παναγιώτα, ο εγγονός του Κωνσταντίνος, ο αδερφός του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Π. Χιώτης

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Ριβιώτισσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Π. Χιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Παναγιώτης - Γιάννης και Κωνταντίνος, τα αδέρφια το, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ι. Αποστολάκος

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ι. Αποστολάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Ιωάννης, Δημήτριος και οι λοιποί συγγενείς του.

Κυριακή Ι. Σταυριανάκου (Χήρα)

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κυριακής Ι. Σταυριανάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Κωνσταντίνος - Ελισάβετ, Βασιλική - Σπύρος και Σταματική, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σπυρίδων Βουραντώνης

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντή του Χριστού στη Βορδόνια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σπυρίδων Βουραντώνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Παναγιώτα - Χαράλαμπος Λεμπέσης, Γρηγορία - Γεώργιος Βρουστούης και Αρετή Κωνσταντίνος Τσάκωνας, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις