ΤΡΙΠΟΛΗ. Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο «Εκσυγχρονισμός οδοφωτισμού και αναβάθμιση οδικής ασφάλειας με χρήση smart συστημάτων (Α’ Φάση)» προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με τον ανάδοχο κ. Σπυριδάκο Χαράλαμπο.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 300.000 ευρώ. Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται εγκατάσταση νέου σύγχρονου οδοφωτισμού με λαμπτήρες led στις οδούς Παπαρρηγοπούλου και Γερμανού Δημάκου , αλλά και τοποθέτηση έξυπνων διαβάσεων σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης.


Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, σημειώνει: «Προχωράμε στον εκσυγχρονισμό του οδοφωτισμού στον δήμο μας, με στόχο ,αφενός τον καλύτερο φωτισμό και αφετέρου την εξοικονόμηση ενέργειας. Χρησιμοποιούμε έξυπνες λειτουργίας για την οδική μας ασφάλεια και αξιοποιούμε πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, για μία σοβαρή παρέμβαση που θα βελτιώσει την καθημερινότητά μας και παραλλήλως θα εξοικονομεί σοβαρούς πόρους για τον Δήμο Τρίπολης.
Κάνουμε δουλειά, δεν σταματάμε, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της πόλης και των χωριών μας και σχεδιάζουμε έργα, παντού».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις