ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Βασίλειος Γ. Βρεττός

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Δάφνης στα Καμίνια τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 92χρονου Βασιλείου Γ. Βρεττό.

Δημήτριος Κ. Δρίβας

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοίμησις της Θεοτόκου στην Ποταμιά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 86χρονου Δημητρίου Κ. Δρίβα.

Ανάργυρος Π. Τσιριγώτης

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανάργυρου Π. Τσιριγώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Φλώρα, τα παιδιά του Χρυσούλα – Παναγιώτης Βασιλείου, τα εγγόνια του Σπυρίδων – Ανάργυρος/Χαράλαμπος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθανάσιος Κ. Κωστούλιας

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Περιβόλια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανασίου Κ. Κωστούλιας. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Παναγιώτης και Κωνσταντίνος – Κάρμεν, η εγγονή του Χριστίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Νιάρχος

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Νιάρχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Δημήτριος – Ευανθία, η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του, Δημήτριος, Παναγιώτης, Ιωάννης και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Παν. Ανδριόπουλος

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Παν. Ανδριόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελευθερία, τα παιδιά του Ελένη Ανδριοπούλου – Ιωάννης Κουρής και Παναγιώτης Ανδριόπουλος – Λαμπρινή Τίνα, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Καλλιόπη Χ. Σούπου

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Καλλιόπης Χ. Σούπου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Ιωάννα – Γκλεν, Αθανασία και Διαμαντής, τα ανίψια της Χριστίνα, Χρήστος και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις